Kola icmek Dht arttırıp daha iyi yapar mı

M1ka1291

80+
Reaksiyon skoru
18
dün 3bardak kola ictim yatmadan önce uzun zaman sonra sabah hayvan gibi bi ereksiyonla uyandım ve yarım saat inmedi nasılsa antremanımda cok iyi gecti her gün 1litre kola mı icsem fazla şekerden DHT artıp ondan dolayı sabah böyle oldugunu düsünüyom uzun vadeli zarar olur hormonlara kolada nerdeyse yılda bi kac kere anca iciyorumdur sizin düşünceleriniz icin konuyu actım

dht ve kola

dün 3bardak kola ictim yatmadan önce uzun zaman sonra sabah hayvan gibi bi ereksiyonla uyandım ve yarım saat inmedi nasılsa antremanımda cok iyi gecti her gün 1litre kola mı icsem fazla şekerden DHT artıp ondan dolayı sabah böyle oldugunu düsünüyom uzun vadeli zarar olur hormonlara kolada nerdeyse yılda bi kac kere anca iciyorumdur sizin düşünceleriniz icin konuyu actım
Diyabet olmak isterseniz evet

Fazla şeker neden dht yi arttırsın aksine düşürür. Fazla şeker insülin direnci yaratır bu da testoyu baskılar. Dalgalanan kan şekeri kortizolü arttırır bu da testoyu baskılar.
Onun yerine sabah antrenmandan önce 100 gr bal, 100 gr pekmez, 150mg cafein al fişek olursun.

Geri