Biliyorsunuz ki 1 hafta önce WD SN850 ssd indirimdeydi ve bende kaptım bi tane. 1 haftadır hiç bi kargo belirtisi olmadi, bugün gelen mesaj ise Kolay gelsin adli firma getirecekmiş. Benim sorum şu: kargom almanyadan gelmiş de türkiye içinde mi yoksa almanyadan mı yeni çıkmış?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca takip yerinde sadece paket gönderildi yazıyor
Eskişehir'e bile akşam 18.30 gibi verdiğim siparişi sabah 10da ulaştıran bir firma daha iyisini görmedim.
herkesin sevdiği bi kargo şirketi olduğunu ögrendik. şimdi ise soruma gelelim... benim kargom türkiyede mi almanyada mı şuan sadece kargo gönderildi yazıyorEn iyi firma. Amazon sayesinde Kolay Gelsin'i tanıdım.
İstanbul'da oturmamla mı alakalı bilemem ama şuana kadar gördüğüm en iyi kargo firmasi. Onlarca sipariş vermişimdir bir kere bile 2. güne birakmadan kargom gelir.
Not: prime üyesiyim
Bende boyle diyor da şimdi kargom tr de mi yoksa hala yurtdışında mıAmazon'un çalıştığı kargo firması. Eğer sabah kolaygelsin'den mesaj geliyorsa bil ki o gün eline ulaşacaktır,mesajdaki linke tıklayıp evdeyim diye teyit edersen direkt sana geliyorlar. 1 aydır 3ncü yurtdışı alışverişimi tamamladım çok memnunum totalde almanyadan/hollanda/istanbul/eskişehir 1 hafta sürüyor evime ulaşması
Yurtdışında hocam yarın güncellenir takip kısımı. 1 gün geç güncelleniyor orasıBende boyle diyor da şimdi kargom tr de mi yoksa hala yurtdışında mı