Kolay gelsin kargo firmasi iyi mi

180hz peek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
119
Kule tipi sogutucu aldim mail uzerinden kargo takibe basiyorum fakat urun cikmiyor normal mi?

güzel bir firma rahat ol

favorim ya favorim, kayıt bulunamadı diyor bazen evet sisteme geç işliyorlar ama konu dağıtıma gelince süper çalışıyor, keşke tüm kargolarım kolaygelsin ya da hepsijet ile gelse (izmir)

favorim ya favorim, kayıt bulunamadı diyor bazen evet sisteme geç işliyorlar ama konu dağıtıma gelince süper çalışıyor, keşke tüm kargolarım kolaygelsin ya da hepsijet ile gelse (izmir)
He anladim hocam daha bugun kargoya verildi yarin falan gelirse okulda olacagim icin onlar arayinca cevap vermezsen urunu geri goturuyorlarmis oyle duydum

He anladim hocam daha bugun kargoya verildi yarin falan gelirse okulda olacagim icin onlar arayinca cevap vermezsen urunu geri goturuyorlarmis oyle duydum
dağıtıma çıkınca sms gelir canım sıkıntı yok o smsten ertesi gün getir, şu saatler aralığında getir (her paket için olmayabiliyor bu seçenek), komşuma bırak, dağıtıcı ile iletişime geç gibi vb. vb. tam hatırlamıyorum ama birsürü seçeneğin olacak, teslim alırsın dert etme :) genellikle arıyorlar zaten kapıya gelince

Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadığım ve kargoları en hızlı getiren firma. Kolay gelsin seçeneğini görünce yüzüm gülüyor mutlu oluyorum

Onlarca siparişimde bir kere bilen sorun yaşadığımı hatırlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,246
Üyeler
192,663
Son üye
Laray896
Geri