180hz peek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 119
Kule tipi sogutucu aldim mail uzerinden kargo takibe basiyorum fakat urun cikmiyor normal mi?
Hocam ben saat 4 de okuldan cikiyorum beni ararlarsa acamazsam bi sikinti olur musıkıntı yaşamadım hiç kolay gelsinle
Ararlarsa acamazsam bi sikinti olur muEn iyisi, için rahat olsun
kanka evdeyim yada şuraya bak gibisinden seçenek çıkmıyor mu?Hocam ben saat 4 de okuldan cikiyorum beni ararlarsa acamazsam bi sikinti olur mu
Urunu gaming gen tr den aldim kargo takip numarasini aratinca kayit bulunamadi diyorkanka evdeyim yada şuraya bak gibisinden seçenek çıkmıyor mu?
He anladim hocam daha bugun kargoya verildi yarin falan gelirse okulda olacagim icin onlar arayinca cevap vermezsen urunu geri goturuyorlarmis oyle duydumfavorim ya favorim, kayıt bulunamadı diyor bazen evet sisteme geç işliyorlar ama konu dağıtıma gelince süper çalışıyor, keşke tüm kargolarım kolaygelsin ya da hepsijet ile gelse (izmir)
dağıtıma çıkınca sms gelir canım sıkıntı yok o smsten ertesi gün getir, şu saatler aralığında getir (her paket için olmayabiliyor bu seçenek), komşuma bırak, dağıtıcı ile iletişime geç gibi vb. vb. tam hatırlamıyorum ama birsürü seçeneğin olacak, teslim alırsın dert etmeHe anladim hocam daha bugun kargoya verildi yarin falan gelirse okulda olacagim icin onlar arayinca cevap vermezsen urunu geri goturuyorlarmis oyle duydum