Kolay Gelsi̇n Nasil Bi̇ Fi̇rma?

Güzel firma, anlık kargocuyu takip edebiliyordum

Gece 12'de verdiğim siparişi sabah 9'da elime ulaştıran harika bir kargo firmasıdır. Böyle çalışan kargo firmalarını daha çok görsek keşke...

Biliyorsunuz ki 1 hafta önce WD SN850 ssd indirimdeydi ve bende kaptım bi tane. 1 haftadır hiç bi kargo belirtisi olmadi, bugün gelen mesaj ise Kolay gelsin adli firma getirecekmiş. Benim sorum şu: kargom almanyadan gelmiş de türkiye içinde mi yoksa almanyadan mı yeni çıkmış?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca takip yerinde sadece paket gönderildi yazıyor

Eskişehir'e bile akşam 18.30 gibi verdiğim siparişi sabah 10da ulaştıran bir firma daha iyisini görmedim.
En iyi firma. Amazon sayesinde Kolay Gelsin'i tanıdım.

İstanbul'da oturmamla mı alakalı bilemem ama şuana kadar gördüğüm en iyi kargo firmasi. Onlarca sipariş vermişimdir bir kere bile 2. güne birakmadan kargom gelir.

Not: prime üyesiyim
herkesin sevdiği bi kargo şirketi olduğunu ögrendik. şimdi ise soruma gelelim... benim kargom türkiyede mi almanyada mı şuan sadece kargo gönderildi yazıyor

Amazon'un çalıştığı kargo firması. Eğer sabah kolaygelsin'den mesaj geliyorsa bil ki o gün eline ulaşacaktır,mesajdaki linke tıklayıp evdeyim diye teyit edersen direkt sana geliyorlar. 1 aydır 3ncü yurtdışı alışverişimi tamamladım çok memnunum totalde almanyadan/hollanda/istanbul/eskişehir 1 hafta sürüyor evime ulaşması

Amazon'un çalıştığı kargo firması. Eğer sabah kolaygelsin'den mesaj geliyorsa bil ki o gün eline ulaşacaktır,mesajdaki linke tıklayıp evdeyim diye teyit edersen direkt sana geliyorlar. 1 aydır 3ncü yurtdışı alışverişimi tamamladım çok memnunum totalde almanyadan/hollanda/istanbul/eskişehir 1 hafta sürüyor evime ulaşması
Bende boyle diyor da şimdi kargom tr de mi yoksa hala yurtdışında mı

Ekler

• Screenshot_20220715-143425_Amazon Shopping.jpg
    Screenshot_20220715-143425_Amazon Shopping.jpg
    228.5 KB · Hit: 40
diğer kargo şirketlerine bin basar

Amazon ile sipariş verdiğimde çok hızlı 1-2 günde getiren bir firma ama vatandan siparişim kolaygelsine verilmiş ve 2 gündür dağıtımda yazıyor ama tarihçe kısmında paket alındı ve adresini doğruladin var sitesinin arayüzü biraz kötü.

İlk defa amazonla tanıştım çok iyi firma

Bende boyle diyor da şimdi kargom tr de mi yoksa hala yurtdışında mı
Yurtdışında hocam yarın güncellenir takip kısımı. 1 gün geç güncelleniyor orası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,222
Üyeler
192,648
Son üye
altınelbiseliadamm