Neler Yeni

Kollarımı güçlendirmek istiyorum

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Osman Uçar
Kollarım belirgin derecede çok güçsüz , güçlendirmek için dambıl kullanmak istiyorum 18 yaşıma bir kaç ay kaldı kaç kg dambıldan başlamalıyım sizce veya başka ne yöntemle kollarımı güçlendirebilirim

smtkrrsln

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Samet Karaarslan
Instagram
smt_krrsln
Discord
Smtkrrsln#1953
el yayları var onları kullanabilirsiniz belki

osmanss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
osman sağlam
sana en basitinden başlama tavsiyesi boş bulunduğun zaman yat şınav çek barfiks çubuğu al mekik çek bunlar en çok gelişim sağlayan basit hareketlerden biri başta zor gelebilir 1 ile başla 3 e çıkar 5 e çıkar arttırarak devam et dambılla para vermene gerek yok ege fitness dan da bakabiklirsin programlar oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru beslenme yeterli olur.
olmaz.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Doğru beslenme yeterli olur.
Düzgün beslendim ve böyle oldum:
download.jpg

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kollarım belirgin derecede çok güçsüz , güçlendirmek için dambıl kullanmak istiyorum 18 yaşıma bir kaç ay kaldı kaç kg dambıldan başlamalıyım sizce veya başka ne yöntemle kollarımı güçlendirebilirim
Doğru beslen ardından nereni istiyorsan onu geliştirecek hareketlere bak ve düzügncene uygula ama zorlama kendini zorlama derken yapamıyorsan uğraşma sakatlanırsın.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
CesarVialpando
Spor salonuna gitmeni öneririm dostum.

Top Bottom