Koltuğa verilicek para değer mi ?

tnatncr

80+
Reaksiyon skoru
105
Yakın zamanda xdrive 15 li yada benzeri bi koltuk almayı planlıyorum fakat o paraya değer mi diye düşünüyorum. Sizce parasını hakediyo mu bu oyuncu koltukları ? 400-500 liraya normal bi koltuk almak yerine o kadar para vermeye değer mi ?

Ben 1500 liraya bir koltuk almazdım. 300 civarına beni rahat ettirsin yeter.

Aslina bakilirsa eğer gercekten kaliteli urunse en fazla değecek para. Sabahtan aksama kadar ayni yerde oturuyoruz, ortopedi cok onemli.
Bende o şekilde düşünüyorum fakat gene de emin olamadım

Xdrive Sancak ve Adore Max Office Monaco kullanıyorum ikisi arasında 550 TL fark var ve o 550 TL sonuna kadar değer ben günde en az 6 7 saatimi bu koltuklarda geçiriyorum daha önceki kulladığım koltuk sırt ağrısı yapmaya başlamıştı ve şuan o ağrı yok.

Daha önce kulladığım koltuk https://www.a101.com.tr/ev-yasam/ofis-sandalyesi/ buna benzer bişeydi.

değer diyosun yani
Bence değer birde Xdrive firması çok kaliteli gerçekten bir sorunla karşılaştık ve lafımızı ikiletmediler, uzatmadılar fotoğraf istediler iade, arzalı parça değişimi, komple koltuk değişimi gibi önerilerde bulundular bunlar kullanıcıyı memnun eden şeyler. 1250 TL verdik ama helali hoş olsun dedim sonunda.

ofis koltuğu al paşalar gibi yaylan. oyuncu koltukları saçma ve pahalı

Geri