Bi fana bu kadar para verilmeli mi

Demek ki bütçe sıkıntın var kanka. Bunu düşünüyorsan kesinlikle alma sonra pişman olursun

O zaman farklı fanlara yönel derim ben. 17.000TL'ye fan almak absürt geliyor bana. Ben noctua fanlara bile o kadar para vermedim.
İşte Banada öyle geliyor yani 7-8 k ya fanları çözseydim geri kalan parayla Extra ssd fln alırım diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Demek ki bütçe sıkıntın var kanka. Bunu düşünüyorsan kesinlikle alma sonra pişman olursun
Knk yok şöyle söylim ekran kartı harici
Anakart
Sıvı soğutma
Ram
İçin 60-65k bütçem var ben açıkçası boş para harcamayı çok sevmiyorum soru amacım da şuydu 17k lian li ye vermek parasını hakediyor mu gerek varmı öğrendiğim kadarıyla gerek te yokmuş yani bütçe her türlü yine bulunur sıkıntı değilde 8-9k lık fanlar la benzer görüntü ve performansı alacaksam gidip neden 17-18 k vereyim ben hep bu kafadayım bilmiyorum

İşte Banada öyle geliyor yani 7-8 k ya fanları çözseydim geri kalan parayla Extra ssd fln alırım diye düşünüyorum

Anakart
Sıvı soğutma
Ram
İçin 60-65k bütçem var ben açıkçası boş para harcamayı çok sevmiyorum soru amacım da şuydu 17k lian li ye vermek parasını hakediyor mu gerek varmı öğrendiğim kadarıyla gerek te yokmuş yani bütçe her türlü yine bulunur sıkıntı değilde 8-9k lık fanlar la benzer görüntü ve performansı alacaksam gidip neden 17-18 k vereyim ben hep bu kafadayım bilmiyorum
Noctua fan dizip , ömürlük sistem dizeceğim dersen açıkçası o para harcanır ama o fanlara o kadar verene kadar kendin özel ışıklandırma seti alirsin , gpu tutucu , gifli sıvı soğutma vs alirsin ve inan hala daha az para harcamış olursun. O para custom kasa bile yaptirirsin sevdiğin oyun , dizi , anime karakterinden.

Anakart
Sıvı soğutma
Ram
8-9 k lik fanlarla benzer görüntü ve performansi almıyorsun ztn. Yine de sen sakın lian li alma

Ne anlatıyorsun sen ya ben foto atarken diye bi cümle kurdum mu instaya falan atmayacam hep mesh kasa kullandım akvaryum kasaya geçecem eğer kör değilsen okuma yazman varsa başka önerdiğiniz fan varsa önerir misiniz? dedim boş boğazlık yapma işine gelmiyorsa cevap verme

Hocam ztn akvaryum kasaya geçmemin 2 sebebi var daha hoş dursun bide daha az tozlansın mesh aşırı tozlanıyor
Tercih meselesi. Ama dediğim nesnel bir şey.

Geri