Hangi model atar mısın
Onlar hangisi oluyor hocamLian-Li TL wireless reverse fan al onların RPM ve cfm değeri fazla SL modeline göre
SL yerine TL yazıyorBunun beyazı![]()
Lian Li Hydro-Shift LCD 360 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu (FANSIZ) (G89.GHSLCD36NB.00) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onlar hangisi oluyor hocam
Galahad 2 fanlı geliyor ve gaming gecelerinde indirime giriyor ona da bakabilirsinBunun beyazı![]()
Lian Li Hydro-Shift LCD 360 Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu (FANSIZ) (G89.GHSLCD36NB.00) - incehesap.com
Tl olunca fiyat 21k oluyor 3k lık bi fark varmıSL yerine TL yazıyor
Onun da boruları gizleniyor sa ola bilirGalahad 2 fanlı geliyor ve gaming gecelerinde indirime giriyor ona da bakabilirsin
Bak bunun ortada ekranlı olmayan hali bende var işte dur atayım sağda duran fanlarBunun beyazı![]()
Yada uyguna kelepire denk gelsin dersen temuda ben 3 tane aldım Prism IV pro reverse fan yada düz fanlarindan al alta 3 tane taktım benTl olunca fiyat 21k oluyor 3k lık bi fark varmı
Onun da boruları gizleniyor sa ola bilir
Hocam bunların rgb si bana nedense az geliyor bana şu Thermalright ın 140mm fanları olsa alıp takacam da oda Türkiye’de yok saçma şekildeBak bunun ortada ekranlı olmayan hali bende var işte dur atayım sağda duran fanlar
Yada uyguna kelepire denk gelsin dersen temuda ben 3 tane aldım Prism IV pro reverse fan yada düz fanlarindan al alta 3 tane taktım ben
Bak son hali buydu sistemin benim alttakiler temudan aldığım Prism IV pro reverse fan yandaki sağda duranlar Lian-Li TL wireless reverse fan solda egsozlar ise ThermalRight fanTl olunca fiyat 21k oluyor 3k lık bi fark varmı
Onun da boruları gizleniyor sa ola bilir
Kardeşim daha ne olsun güneşe mi çevircen PC yiHocam bunların rgb si bana nedense az geliyor bana şu Thermalright ın 140mm fanları olsa alıp takacam da oda Türkiye’de yok saçma şekilde
Odam aydınlanıyor bu fanlarlaHocam bunların rgb si bana nedense az geliyor bana şu Thermalright ın 140mm fanları olsa alıp takacam da oda Türkiye’de yok saçma şekilde
Bak bunun ortada ekranlı olmayan hali bende var işte dur atayım sağda duran fanlar
Yada uyguna kelepire denk gelsin dersen temuda ben 3 tane aldım Prism IV pro reverse fan yada düz fanlarindan al alta 3 tane taktım ben
Bu fanlar nasıl hocam sizce çünkü ben discord taki arkadaşlara da sordum sadece fana 18-19k vereceğim dediğimde resmen taşladılar bende çok arada kaldımBak son hali buydu sistemin benim alttakiler temudan aldığım Prism IV pro reverse fan yandaki sağda duranlar Lian-Li TL wireless reverse fan solda egsozlar ise ThermalRight fan
Kardeşim daha ne olsun güneşe mi çevircen PC yi![]()
Ben uyguna aldığım için 3 tane reverse Lian-Li kit aldım gerisini temu ve gaming gen tr den aldım temudan bahsettiğim fanları bir incele çok iyiler @freygasm bu arkadaş sağolsun önerdi ucuza reverse versiyon aldımBu fanlar nasıl hocam sizce çünkü ben discord taki arkadaşlara da sordum sadece fana 18-19k vereceğim dediğimde resmen taşladılar bende çok arada kaldım
Hocam aslında bende ilk başta arctic sıvı soğutma alacaktım beyaz ama Onunda işlemciye temas eden kısmBu fanlar nasıl hocam sizce çünkü ben discord taki arkadaşlara da sordum sadece fana 18-19k vereceğim dediğimde resmen taşladılar bende çok arada kaldım
Anladım peki onların 140mm si varmıdır acaba hocam şu kasadaki fanlar aşırı hoşuma gidiyor ama Deep cool un o modelleridi yok malesefBen uyguna aldığım için 3 tane reverse Lian-Li kit aldım gerisini temu ve gaming gen tr den aldım temudan bahsettiğim fanları bir incele çok iyiler @freygasm bu arkadaş sağolsun önerdi ucuza reverse versiyon aldım
Güzel ama Lian-Li Lee daha iyi diye düşünüyorumHocam aslında bende ilk başta arctic sıvı soğutma alacaktım beyaz ama Onunda işlemciye temas eden kısm
Anladım peki onların 140mm si varmıdır acaba hocam şu kasadaki fanlar aşırı hoşuma gidiyor ama Deep cool un o modelleridi yok malesef
Temuya Prism IV Pro Reverse Fan yaz yada normal fan diye yaz çıkar incele orada setuplarina takıp yorum yapanlar var görürsün nasıl diye hemHocam aslında bende ilk başta arctic sıvı soğutma alacaktım beyaz ama Onunda işlemciye temas eden kısm
Anladım peki onların 140mm si varmıdır acaba hocam şu kasadaki fanlar aşırı hoşuma gidiyor ama Deep cool un o modelleridi yok malesef
Sıvı soğutma da mıGüzel ama Lian-Li Lee daha iyi diye düşünüyorum
Temuya Prism IV Pro Reverse Fan yaz yada normal fan diye yaz çıkar incele orada setuplarina takıp yorum yapanlar var görürsün nasıl diye hem
Tamam dırGüzel ama Lian-Li Lee daha iyi diye düşünüyorum
Temuya Prism IV Pro Reverse Fan yaz yada normal fan diye yaz çıkar incele orada setuplarina takıp yorum yapanlar var görürsün nasıl diye hem