Neler Yeni

Koltuk Önerisi

Agregoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efekan Sağır
Arkadaşlar ortaokulda bilgisayarımı ilk aldığım günden beri aynı bilgisayar sandalyesinde oturuyorum ve artık inanılmaz bel ağrısı başladı.Geçenlerde annemin de ''bu koltuk ne rahatsız ya'' diye onaylamasıyla koltuk arayışına başladım.Bütçe konusunda net değilim,o yüzden rahat yorum yapın.İnternetteki yorumlara göre xdrive ürünlerinin arkasında duran bir firma,o açıdan ilgimi çekti.Dxracerler aşırı pahalı.İkea'dan önerilen iki model var.Xdrive'larda sitede yazan boy kilo oranı çok güvenilir değil gidip deneyin diyenler çok.Yani ürünleri kullananlardan tavsiye bekliyorum.Ankara'da oturuyorum deneyimleme imkanım da yok sanırım,varsa bir yer onu da söylerseniz sevinirim.(O kadar para verilmez tarzı yorumlar yapmayın lütfen,bel boyun ağrısını engellesin,rahat edeyim de artık ülkenin şartlarına göre fiyatlar normal yapacak bir şey yok).
Xdrive 15'li modeli 1100 lira şu an ama stok yok,araştırmaya devam ediyorum,yardım bekliyorum.
Not:Boy 175,kilo 65

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Xdrive stokunu beklemeni öneririm acelen yoksa

Agregoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efekan Sağır

RmzDayi

80+ Silver

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Onur Koç
Dostum şunu belirtmek isterim ki oyundaki başarıların koltuğunun rahatlığıyla ters orantılı :D rekabetçi bir kişiliğe sahipsen bunu göz önünde bulundur

Agregoor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Efekan Sağır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum şunu belirtmek isterim ki oyundaki başarıların koltuğunun rahatlığıyla ters orantılı :D rekabetçi bir kişiliğe sahipsen bunu göz önünde bulundur
Kanka lol dışında rekabetçi oyun oynamıyorum pek.Rahatlığım daha önemli :)

Onur Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Onur Koç
Kanka lol dışında rekabetçi oyun oynamıyorum pek.Rahatlığım daha önemli :)
bir arkadasım var r5 2600 rx580 ile en iyi sisteme sahip koltuğu falan iyi en kötü oynayanımız o bronz olması lazım ama yine de sen bilirsin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,236
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom