Agregoor
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 7
- İsim
- Efekan Sağır
Arkadaşlar ortaokulda bilgisayarımı ilk aldığım günden beri aynı bilgisayar sandalyesinde oturuyorum ve artık inanılmaz bel ağrısı başladı.Geçenlerde annemin de ''bu koltuk ne rahatsız ya'' diye onaylamasıyla koltuk arayışına başladım.Bütçe konusunda net değilim,o yüzden rahat yorum yapın.İnternetteki yorumlara göre xdrive ürünlerinin arkasında duran bir firma,o açıdan ilgimi çekti.Dxracerler aşırı pahalı.İkea'dan önerilen iki model var.Xdrive'larda sitede yazan boy kilo oranı çok güvenilir değil gidip deneyin diyenler çok.Yani ürünleri kullananlardan tavsiye bekliyorum.Ankara'da oturuyorum deneyimleme imkanım da yok sanırım,varsa bir yer onu da söylerseniz sevinirim.(O kadar para verilmez tarzı yorumlar yapmayın lütfen,bel boyun ağrısını engellesin,rahat edeyim de artık ülkenin şartlarına göre fiyatlar normal yapacak bir şey yok).
Xdrive 15'li modeli 1100 lira şu an ama stok yok,araştırmaya devam ediyorum,yardım bekliyorum.
Not:Boy 175,kilo 65
Xdrive 15'li modeli 1100 lira şu an ama stok yok,araştırmaya devam ediyorum,yardım bekliyorum.
Not:Boy 175,kilo 65