Neler Yeni

Koltuk seçimi/önerisi

Flower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Yiğit Karakaya
Bütçe
6000
Max 6K'ya koltuk arıyorum 1.75 boy 86 kilo var sağlam ve rahat olması lazım. Sizce xDrive 15'li Plus mi yoksa Hawk Fab V5 mi veya başka öneriniz var mı?

Flower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Yiğit Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Max 6K'ya koltuk arıyorum 1.75 boy 86 kilo var sağlam ve rahat olması lazım. Sizce xDrive 15'li Plus mi yoksa Hawk Fab V5 mi veya başka öneriniz var mı?
xDrive 15'li Plus koltuk sahibiyim. Boyum 1.75, kilom 100. Almadan önceki araştırmalarımda hep oturma yerine sığılmıyor, sağ ve soldaki çıkıntı acıtıyor deniyordu. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Boyunluk desteği üst kısma takıldığı zaman kafam azcık yukarıya bakmak zorunda kalıyor. Eğer monitörünüzde pivot özelliği varsa sıkıntı yaşamazsınız, monitörü kaldırmanız yeterli. Bel desteği hiç rahat değil, en azından benim için. Kolçaklar da aşırı bir sallanma söz konusu, beni rahatsız etmiyor ancak rahatsız edicek seviye de sallanıyor. Bunların haricinde bir şikâyetim yok ancak birdaha koltuk alsam asla bu koltuğu almazdım. Teşekkürler.

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
ENESULLAH
xDrive 15'li Plus koltuk sahibiyim. Boyum 1.75, kilom 100. Almadan önceki araştırmalarımda hep oturma yerine sığılmıyor, sağ ve soldaki çıkıntı acıtıyor deniyordu. Ben böyle bir sorun yaşamadım. Boyunluk desteği üst kısma takıldığı zaman kafam azcık yukarıya bakmak zorunda kalıyor. Eğer monitörünüzde pivot özelliği varsa sıkıntı yaşamazsınız, monitörü kaldırmanız yeterli. Bel desteği hiç rahat değil, en azından benim için. Kolçaklar da aşırı bir sallanma söz konusu, beni rahatsız etmiyor ancak rahatsız edicek seviye de sallanıyor. Bunların haricinde bir şikâyetim yok ancak birdaha koltuk alsam asla bu koltuğu almazdım. Teşekkürler.
neden almazdınız hocam genel beğenmiş gibi yorumlamışsınız bende almayı düşünüyordum içime şüpe oturdu bu model yerine hangi marka/model önerirsiniz

Flower

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hüseyin Yiğit Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
neden almazdınız hocam genel beğenmiş gibi yorumlamışsınız bende almayı düşünüyordum içime şüpe oturdu bu model yerine hangi marka/model önerirsiniz
Hocam konuyu unutmuşum ocakta açmışım zaten, güncelleme getireyim bari.

Hawk Future aldım 8.5k gibi bir fiyatı vardı ben aldığımda yaz'dan beridir(mayıs sonu) kullanıyorum öncesinde Türksit Range kullanan biri olarak bana göre çok güzel.

Rahatlık olarak 7.5-8/10 civarı.
Malzeme kaliteside 8,5/10 filan.

Önceki koltuğu kullanırken belimde ağrılar oluyordu, fakat bunda bel desteği çok işime yarıyor ağrı olmuyor.

Eğer bütçeniz var ise kesinlikle alabilirsiniz forumlarda rahat olmadığıyla ilgili şikayetler var ancak o kadar rahatsız etmesi mümkün değil. Evet daha rahatları var fakat şahsen ben oturduğumda 6-7 saat bazen 8 civarı pc başında olan biriyim ve hiç rahatsız etmedi.

Gerek dik pozisyonda gerek film izlerken yatar şekilde güzel bir rahatlık sağlıyor.

Yanında temizlemek için yağ gibi bir şey veriliyor ona pek bakmadım 3. Ayında hafif bi vida gevşemesi oldu gibi şuan sıkıntı yok daha da fazla gevşer ise sıkarım zaten çok zahmetli değil bana göre.

Dediğim gibi 9k fiyata gayet iyi 9k çok zaten bi zahmet iyi olsun derseniz zaten 5-6k fiyatlardaki koltuklar artık pek iş görecek koltuklar değil(kısa ömürlülük, kötü malzeme, rahat değil)kısa ömürlülük derken ben Türksit Range'i 6 yıl kullandım fakat 2. yada 3. senesinde sırt kısmı kırıldı ve bana otururken ciddi ağrı çektiriyordu, yani uzun süre gider ama sağlıklı değil.

Tecrübelerim bunlar yardımcı olmuşumdur inşallah.

Top Bottom