Ahmet ÇAKAL
80+
geçmiş olsun hocamCuma akşamı kolum kırıldı ve cumartesi 1 de ameliyat oldum kolumda 10 vida ve plak var beni nasıl etkiler ve kaç ay sonra ağırlık antrenmanlarıma dönerim veyahut plak geri ileriki zamanlarda çıkabilir mi
Eklem yerinde o yüzden çok korktumDostum bunu ancak tedavini planlayan doktor bilir. Yalnız sana şunu söyleyebilirim. Çok daha ağrı yaralanmaları olan insanlar neredeyse kusursuz yakın bir şekilde spora geri dönebiliyorlar. Şuan sadece dinlenme öncelik ver. İyileştiğin zaman da sporu ağırdan alırsın. Yavaş yavaş eski haline dönersin. Geçmiş olsun.
peki plak geri çıkabilir miDostum bunu ancak tedavini planlayan doktor bilir. Yalnız sana şunu söyleyebilirim. Çok daha ağrı yaralanmaları olan insanlar neredeyse kusursuz yakın bir şekilde spora geri dönebiliyorlar. Şuan sadece dinlenme öncelik ver. İyileştiğin zaman da sporu ağırdan alırsın. Yavaş yavaş eski haline dönersin. Geçmiş olsun.
Hayır bildiğim kadarı ilenEklem yerinde o yüzden çok korktum
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki plak geri çıkabilir mi
Olmuyor mu 1 0 tane vidam varHayır bildiğim kadarı ilen
bnce çanta koyulan yere kolunu sokuyor makine görüyor öyle geçiyordurhocam öncelikle geçmiş olsun ama aşırı merak ettiğim bir şey var AVM de ötüyor mu ?
xray cihazına komple giriyor demi ?bnce çanta koyulan yere kolunu sokuyor makine görüyor öyle geçiyordur
bilmiyorum bn tahmin yürüttümxray cihazına komple giriyor demi ?
Hocam hastaneden selsm iyileşince ilk işin awm gitmekhocam öncelikle geçmiş olsun ama aşırı merak ettiğim bir şey var AVM de ötüyor mu ?
Sağolun hocammm çok merak ediyordum bir test edebilirsekHocam hastaneden selsm iyileşince ilk işin awm gitmek