komagede bi hiyar -eleman sahibi degil- bana öğrenci dürüm satmakmi zorundayiz diyo ama diyer eleman satiyo ayni şube değildirde allah belasını versin o hiyarin. adamdan domateste koy durume diyom çiğ köfte poşetine tam domates atmis anlamadimki bendeKomagene den sipariş vereceğim de çiğ köfte sosu diye bir seçenek var.
Nasıldır? Acı mıdır? Tatlı mıdır? Güzel midir?
Çok tatlı bir acı ya ben zaten penguenim acı yakıyor beniBöyle yazanlara acı konusunda hiç güvenemiyorum
Yok vermedim. Arkadaşım pazar günü bizim eve gelecek. Onla yemek için erteledim. İki sipariş verecek kadar para yok.Sipariş etmişsindir diye umuyoruz. Çünkü gerçekten en sevdiğim ikinci sos.
Yanlış hatırlamıyorsam her ayın 15inde Komagene'de %50 bedava kampanyası oluyordu.Yok vermedim. Arkadaşım pazar günü bizim eve gelecek. Onla yemek için erteledim. İki sipariş verecek kadar para yok.
Tako almayı planlıyordum tako daha güzel değil midir?Yanlış hatırlamıyorsam her ayın 15inde Komagene'de %50 bedava kampanyası oluyordu.
Dürüm değil de paket halinde alırsanız ve dürümü ayrı alırsanız daha ucuza yiyebilirsiniz ama düz dürüm almanız daha iyi olur bence.
Tako denedim, pek güzel değil açıkçası. Yemesi garip geliyor.Tako almayı planlıyordum tako daha güzel değil midir?