Neler Yeni

Komik Anılarımdan Bir Parça #1/ Siz de anlatın bir şeyler

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aşağıda yer alan hikaye tamamen gerçek, yaşanmış, abartılmamış bir anıdır. Rezil ama komik bir anıdır. Türkçeye dikkat edilmeden konuşma halli yazılmıştır.

Pandemi başlamadan, marttan önce yani işte ben Aikidoya gidiyom. Gençlik merkezine bu devletin tesisi olur ya . Neyse bilir misiniz bilmem Adana'nın 7C diye bir otobüsü var . İstanbul'un 500T'si ne ise Adana'nın ki de o. O gün de böyle Adana sıcağının kendini %70 gösterdiği bir gün. %100 hali 61 derece. Şaka gibi. Anasını çöl sıcaklığı. Otobüsün camları perdesiz ve kapalı hava almıyor. Allah'ım aldı beni çarşıdan oraya götürüyor. Yolu da bilmiyom 3A daha kısa imiş. Ama bilmiyom işte . Şu kafadayım: " Hı ne bu 7C, Belediye evleri mi evt o, bin! "
Lan benim kafama güneş geçmiş. Böyle yarı baygınım otobüsten indim. Olay burdan sonra. Susamışım su alcam bakkaldan.

Bir bakkalı gözüme kestirdim. Bakkal ama ben farkında değilim başıma o derece güneş çarpmış otobüsün içinde. Bakkalın içine bakıyom gidiyom geri geliyom bakıyom . Bakkal mı diye. Giriyom bakkala ama bakkal olduğunu bilmiyom. Çünkü içeride fıstık fındık badem var acaba sadece kuru yemişçi mi diye. Bakkala ne sorsam beğenirsiniz:
-Abi bakkal nerede?
Burda dedi. Lan bir utandım. Neyse aldım suyu. Giderken saat 13. Abi iyi akşamlar dedim. Lan adam bana " Ne içmiş lan bu" kafası ile bakmaz mı? Olay yerinden tez uzaklaştım.

Son düzenleme:
Top Bottom