kayınchu
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,252
köpekle aykut elmasın yüzünü de değiştirebilirsinAlıntıyı görüntüle bu fotoya aykut abinin yüzü yerine yazık kafana koyarmısın?![]()
köpekle aykut elmasın yüzünü de değiştirebilirsinAlıntıyı görüntüle bu fotoya aykut abinin yüzü yerine yazık kafana koyarmısın?![]()
Hocam Aklıma Bir Şey GelmiyorkiArkadaşlar ne istediğinizi söyleyin BİR ŞEY demeyin.
Aşağı in bakalım sayfada.köpekle aykut elmasın yüzünü de değiştirebilirsin
yapmış zaten görmedim pardonköpekle aykut elmasın yüzünü de değiştirebilirsin
HFWBEHJW Saol knkAga artık Porçay üzerine shop yapmıyorum sarmıyor. Ama elimde Mike olmasa da var bir şeyler:
Alıntıyı görüntüle
Hocam ordaki aykutları ayrı bir katmanda açın sonra hue saturation ışık renk drngesi vs ayarlayın ordanHocam işin acemisiyim Hue saturation tüm fotoyu etkiliyor, sadece aykuta ayarlayamıyorum. Var mı bir yolu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Seni unutmuşuz, ama glaksili yaptım bir tane ona bak beğenirsen.
Hocam zaten layer olarak açılı ama ben sağ taraftaki menüden hueyi ayarlıyorum o da bütün fotoyu etkiliyor.Hocam ordaki aykutları ayrı bir katmanda açın sonra hue saturation ışık renk drngesi vs ayarlayın ordan
İşte dediğim şu yrni bir layer aç o layera aykutları at ordaki aykutların hepsini seç değiştirHocam zaten layer olarak açılı ama ben sağ taraftaki menüden hueyi ayarlıyorum o da bütün fotoyu etkiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İSTEKLERİ ALAYIM!!!
fahrettin hocayı ne hallere soktunuz arkadaşAlıntıyı görüntüle
bakanıma rapçi dövmesi yapar mısın.Bir de yazı ekle iyice klip fotosu gibi olsun.
Alıntıyı görüntüle
Şunun kıyafeti falan silip arkaplanı da beyaz yapar mısın?
Sıra varBenim ppye takke koy
Full halini at.Benim ppye takke koy