KOMİKSİN FENERBAHÇE ÇOK KOMİK

TamerThe

80+
Reaksiyon skoru
87
90 dakika ıkına ıkına bulamadığı golü son dakika penaltıyla bulması ah fener ag pozisyon net penaltı idi ama ey forum sakinleri cidden sormak istediğim tek bir srou var haftalar önce samet akaydinın pozisyonuna penaltı vermeyen hakem bu pozisyona penaltı verdi kafanızı yastığa rahat koyabilecekmisiniz???

90 dakika ıkına ıkına bulamadığı golü son dakika penaltıyla bulması ah fener ag pozisyon net penaltı idi ama ey forum sakinleri cidden sormak istediğim tek bir srou var haftalar önce samet akaydinın pozisyonuna penaltı vermeyen hakem bu pozisyona penaltı verdi kafanızı yastığa rahat koyabilecekmisiniz???
net penaltıydı ağlayacak başka yer bul dostum sen

bu ligi bitirtmeyiz (!)

Haftalardır çeneniz ağrımadı mı, o pozisyonu konuşmaktan ?

gs-fb puan kaybediyodur:
thumbs_b_c_3dc781b4c479da8cae6502b66ae906d0.jpg

geldim iste dostum yalnız degilsinnnn

Kupon falan değil abi olay gözünüzle izleyin şu maçları allahınızı severseniz ya!
Futbol'u ciddiye alacak kadar boş vaktim yok hocam. İzle geç ağlaman bir şeyleri değiştirmez

Geri