24h2 den SONRA KOMPLE OYUNLARDA FPS DÜŞMESİ

ardakrgz

80+
Reaksiyon skoru
13
Bu sabaha kadar düzenli CS oynuyordum 2 tane Steam hesabım var 1 tanesinde CrenderDeviceMgrDx11::CreateDevice(): HATASI almaya başladım. diğeri düzgün çalışıyodu. WİN11 22H2 son gelen güncellemeyi yapmıyodum.
3050 Ti ekran kartı vardı ekran kartı driverım da eski kalmıştı ilk ekran kartını güncelledim sonra 24H2 güncellemesini yapıp Steam'ı silip tekrar kurdum.

CS'de ortalama 250 FPS alırken 100 120 FPS alıyorum.
FIFA'da 130 FPS alırken 60 FPS alıyorum.

Format dışında bir çözümü var mıdır? Kafayı yiyeceğim.

1745705586596.png

Zamanında 24H2 ile çok sorun yaşadığım için 23H2 de sabit kalan 24H2 güncellemesi almayacak bir modifiye windows kullanıyorum. Format atmayı düşünüyorsanız şu linkten inceleyip indirip kurabilirsiniz.

Zamanında 24H2 ile çok sorun yaşadığım için 23H2 de sabit kalan 24H2 güncellemesi almayacak bir modifiye windows kullanıyorum. Format atmayı düşünüyorsanız şu linkten inceleyip indirip kurabilirsiniz.
bilgisayarın içi biraz dolu olduğundan format benim için suan en son çare oyun anlamında değil kod olsun şifreler olsun her anlamda dolu bi napıcam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en iyi güncelleme 23h2 midir bide varsa daha iyi performans veren geçerken onu düşüneyim

bilgisayarın içi biraz dolu olduğundan format benim için suan en son çare oyun anlamında değil kod olsun şifreler olsun her anlamda dolu bi napıcam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en iyi güncelleme 23h2 midir bide varsa daha iyi performans veren geçerken onu düşüneyim
Windows Vista'dan sonra gelen en kötü işletim sistemidir Windows 11, çözüm format bu arada yoksa çözmen çok zor performans sorununu.

Bunun yüzünden 10a geçtim ben pişman mıyım ? Hayır
Bu sabaha kadar düzenli CS oynuyordum 2 tane Steam hesabım var 1 tanesinde CrenderDeviceMgrDx11::CreateDevice(): HATASI almaya başladım. diğeri düzgün çalışıyodu. WİN11 22H2 son gelen güncellemeyi yapmıyodum.
3050 Ti ekran kartı vardı ekran kartı driverım da eski kalmıştı ilk ekran kartını güncelledim sonra 24H2 güncellemesini yapıp Steam'ı silip tekrar kurdum.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam benzer sorunları hatta ilk defa karşılaştığım ekranın kitlenmesi siyah ekran gibi sorunları yaşadım 24h2 de allahtan nedenini erken farkedip hemen 23h2 ye dönebildim kurtarma kısmından geri dön yaparak

23h2 de kayıt defterine eklenen kodlar ile 24h2 yükseltme kapanıyor sadece 23h2 güncellemelerini alarak kullanıyorum kafam rahat. 23h2 indirip format at ve powershelli yönetici çalıştırıp bu kodları yapıştır, güncelleme almaya devam edecek sadece sürüm yükseltmeyecek :D

reg add HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate /f /v TargetReleaseVersion /t REG_DWORD /d 1
reg add HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate /f /v TargetReleaseVersionInfo /t REG_SZ /d 23H2
reg add HKLM\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate /f /v ProductVersion /t REG_SZ /d "Windows 11"

24h2 nisan güncellemesinden sonra hiçbir problem yaşamadım fps’imde aynı format atarak kurarsan en son sürümü bence sıkıntı yaşamazsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,704
Üyeler
187,720
Son üye
cakirbey74
Geri