Neler Yeni

Komple Sistem Tavsiyesi

@Abdullah Hacıgül Güzel F/P pc'ler çıkartıyorsunuz fakat nasıl desem herkesin bütçesi bir olmuyor haliyle birçok kesim alamıyor çıkardığıniz pc'leri (Apu sistem almam demiştim fakat gidişat okadar kötüki kendi adıma konuşayım Apu sisteme veya intelin uhd 630 örnek PC'lerine muhtaç kaldık)
2.5 ay önce aldığım ryzen 3 3200g'li 16'gb ram'li pc'mi doğru düzgün verim almadığını için sattım şimdi bu tarz pc'ye tekrar muhtaç kaldık ne yapalım :) bekleyince birşeyler düzelir dedim ama maalesef birşeyin düzeldigi yok

Ryzen 3 4300GE'li veya sizler daha iyi bilirsiniz bu tarz'da PC çıkarmı komple set monitör kasa uygun fiyatlı klavye mouse'li

Çıkardığıniz birçok PC (sadece kasa olarak çıkıyor sizler daha iyi bilirsiniz fakat bu pc'yi sonuçta bir monitör olmadan kullanamıyoruz)

Kendi adima konuşmak istiyorum olur olmaz orasını sizler daha iyi bilirsiniz

Max 4250'TL'ye Çıkarmı Komple Set PC

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
@Abdullah Hacıgül Güzel F/P pc'ler çıkartıyorsunuz fakat nasıl desem herkesin bütçesi bir olmuyor haliyle birçok kesim alamıyor çıkardığıniz pc'leri (Apu sistem almam demiştim fakat gidişat okadar kötüki kendi adıma konuşayım Apu sisteme veya intelin uhd 630 örnek PC'lerine muhtaç kaldık)
2.5 ay önce aldığım ryzen 3 3200g'li 16'gb ram'li pc'mi doğru düzgün verim almadığını için sattım şimdi bu tarz pc'ye tekrar muhtaç kaldık ne yapalım :) bekleyince birşeyler düzelir dedim ama maalesef birşeyin düzeldigi yok

Ryzen 3 4300GE'li veya sizler daha iyi bilirsiniz bu tarz'da PC çıkarmı komple set monitör kasa uygun fiyatlı klavye mouse'li

Çıkardığıniz birçok PC (sadece kasa olarak çıkıyor sizler daha iyi bilirsiniz fakat bu pc'yi sonuçta bir monitör olmadan kullanamıyoruz)

Kendi adima konuşmak istiyorum olur olmaz orasını sizler daha iyi bilirsiniz

Max 4250'TL'ye Çıkarmı Komple Set PC
Çok zor hocam dediğiniz tarz sistemleri DonanımArşivi MD ekiyle çıkıyor onlar da dolar 7 seviyesine ve ekran kartı ve çip sıkıntısı bitmeden gelemez yani sizin 4250tl ile tam set bir DA sistem almanız çok zor. 3000 tl ile ikinci el bir pc 1000tl ile 75hz bir monitör alabilirsiniz. 0 olarak geçtim DonanımArşivi hiç bir yerden önümüzdeki 5-6 ay full set alamazsınız maalesef.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok zor hocam dediğiniz tarz sistemleri DonanımArşivi MD ekiyle çıkıyor onlar da dolar 7 seviyesine ve ekran kartı ve çip sıkıntısı bitmeden gelemez yani sizin 4250tl ile tam set bir DA sistem almanız çok zor. 3000 TL ile ikinci el bir pc 1000tl ile 75hz bir monitör alabilirsiniz. 0 olarak geçtim DonanımArşivi hiç bir yerden önümüzdeki 5-6 ay full set alamazsınız maalesef.
Belki çıkar bir ümit:)

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
UmutEge
Bugünki çıkan PC görmedinizmi? Donanım arşivinin?
onu gördüm 4250 ye varsa anlamında söyledim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şeyler ayarlamayaca çalışıcam

sistem
klavye
mouse
kulaklık
monitör
https://www.n11.com/urun/silvercres...nmreO2mRh4TEHwzQifhhRQiIHjLqHIqoaAmUGEALw_wcB (çok ümitlenmeyin monitör konusunda)
mouse pad

ekleme şansınız varmı monitör pek iyi değil çünkü

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,807
Üyeler
166,085
Son üye