•Tyrell Wellick•
80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül Güzel F/P pc'ler çıkartıyorsunuz fakat nasıl desem herkesin bütçesi bir olmuyor haliyle birçok kesim alamıyor çıkardığıniz pc'leri (Apu sistem almam demiştim fakat gidişat okadar kötüki kendi adıma konuşayım Apu sisteme veya intelin uhd 630 örnek PC'lerine muhtaç kaldık)
2.5 ay önce aldığım ryzen 3 3200g'li 16'gb ram'li pc'mi doğru düzgün verim almadığını için sattım şimdi bu tarz pc'ye tekrar muhtaç kaldık ne yapalım bekleyince birşeyler düzelir dedim ama maalesef birşeyin düzeldigi yok
Ryzen 3 4300GE'li veya sizler daha iyi bilirsiniz bu tarz'da PC çıkarmı komple set monitör kasa uygun fiyatlı klavye mouse'li
Çıkardığıniz birçok PC (sadece kasa olarak çıkıyor sizler daha iyi bilirsiniz fakat bu pc'yi sonuçta bir monitör olmadan kullanamıyoruz)
Kendi adima konuşmak istiyorum olur olmaz orasını sizler daha iyi bilirsiniz
Max 4250'TL'ye Çıkarmı Komple Set PC
2.5 ay önce aldığım ryzen 3 3200g'li 16'gb ram'li pc'mi doğru düzgün verim almadığını için sattım şimdi bu tarz pc'ye tekrar muhtaç kaldık ne yapalım bekleyince birşeyler düzelir dedim ama maalesef birşeyin düzeldigi yok
Ryzen 3 4300GE'li veya sizler daha iyi bilirsiniz bu tarz'da PC çıkarmı komple set monitör kasa uygun fiyatlı klavye mouse'li
Çıkardığıniz birçok PC (sadece kasa olarak çıkıyor sizler daha iyi bilirsiniz fakat bu pc'yi sonuçta bir monitör olmadan kullanamıyoruz)
Kendi adima konuşmak istiyorum olur olmaz orasını sizler daha iyi bilirsiniz
Max 4250'TL'ye Çıkarmı Komple Set PC