Neler Yeni

komşu kayıt alanındaki okula nakil aldirabilirmiyim

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
8. Sınıfta hocalar notları çok şişiriyor bu yüzden obp li okulların bı değeri kalmadı
bence hiçbir zaman olmadı ben 95+ puan alan okula gidiyorum ama kimse eğitim almakla alakası yok resmen işte lise işte sevgili dedikodu arkadaş diye takılıyorlar sınav günüde son saniye çalışıyorlar derste herkesin çenesi düşük susturabilen yok olaylar olaylar tabi 75+ alan lisede var orası daha daha kötü ama bence cidden obp liselerinin değeri kalmadı adam kopya çekse zaten genede girer ki öyle girdiler kesin yoksa imkanı yok çoğu öğrencinin girmesinin

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
yigitsenol
79 puanlık meslek lisesinde hangi dallar var
inşaat mühendisliği var ama pek okumak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam zaten siz 79 obp ile Anadolu da ne yapacaksınız 90+ neyse ama 79 ile siz zaten çalışmamışsınız meslek en iyisi
çalışmamaktan ziyade benim hocalarım beni dersten soğuttu ve ben ders çalışmak istemedim bana hakaret ettiler falan bende saldım dersleri ve onlar yüzünden bir yere yerleşemiyorum ben zeki bir öğrenciydim taki dersleri salıncaya kadar 5.sınıf ortalamam 92 6.sınıf zaten karantına orda bile 90 verdiler 7.de zaten hakaretler derken dersleri saldım 70 ile bitirdim

• Üzgün
Reaksiyonlar: egle
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,215
Üyeler
168,261
Son üye
Jon Snoww
Top Bottom