Komşundan rica etsen daha iyi olmaz mı ?Evdeki modem kırıldı USB Wi-Fi ile bağlanıp akşamları 2-3 saat Valorant girsem cok ping çıkar mı komşu rahatsız olur mu? Modem 600TL USB 300TL
Kendisi şifreyi verdi ben sadeçe cok pingi cıkaemı diye düşünüyorumKomşundan rica etsen daha iyi olmaz mı ?
Eğer az biraz bilgisayar bilgisi varsa çok rahat anlar.
Bana sorarsan izin almadan bu tür şeyleri yapmak iyi değil.
dava bile yersin sormadan bağlanırsanEvdeki modem kırıldı USB Wi-Fi ile bağlanıp akşamları 2-3 saat Valorant girsem cok ping çıkar mı komşu rahatsız olur mu? Modem 600TL USB 300TL
Kendisi şifreyi verdi kanka ben sadeçe cok pingi cıkarmı diye açtımkanka rahatsız mısın gidip modem al
şifre verdiyse kullan demiş işte yoksa şu geceleri internetim gidiyor diye bir konu var yoksa sen mi gideriyorsun adamın internetini heKendisi şifreyi verdi ben sadeçe cok pingi cıkaemı diye düşünüyorum
Habersiz yapmıyorumki kankaaaaaaa pingi cok cıkarmı komşunun acaba verdiğine pişman olurmu diye açtım konuyudava bile yersin sormadan bağlanırsan
cıkmazHabersiz yapmıyorumki kankaaaaaaa pingi cok cıkarmı komşunun acaba verdiğine pişman olurmu diye açtım konuyu
daha bağlanmadık bile reisşifre verdiyse kullan demiş işte yoksa şu geceleri internetim gidiyor diye bir konu var yoksa sen mi gideriyorsun adamın internetini he
Modem alsak takınca calışırmı acaba yoksa kurulum işi icin türk telekomdan adam cağırmak zorundamıyızcıkmaz
komşun modem arayüzüne girmeyi biliyorsa anlar. ayrıca modemler log tutar.Evdeki modem kırıldı USB Wi-Fi ile bağlanıp akşamları 2-3 saat Valorant girsem cok ping çıkar mı komşu rahatsız olur mu? Modem 600TL USB 300TL
Haberi var emmioglu sadeçe pingi cok cıkarmı diye yazdımkomşun modem arayüzüne girmeyi biliyorsa anlar. ayrıca modemler log tutar.
ek olarak şikayet ederse de 2 yıl hapis cezası ile karşı karşıya kalırsın.