Neler Yeni

Konsol almak istiyorum ama konsol hakkında çok şey bilmiyorum

ahenk'

80+ Silver
sana taktik eger bi akraban varsa yurt dışında ve düazenli türkiyeye geliyorlarsa gelmeden önce onlara parayı at onlar oradan alsınlar getirsinler sana
Dayım 32 yıldır Almanya'da yaşıyor. O istesem getirir sanırım. Vergisiz şekilde almış olurum o zaman

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Yakın zamanda PC toplayacağım inşallah ama konsol da almak istiyorum. En uygun konsol her şeyi full kaç TL alabilirim ? Takribi bir fiyat söyleyebilir misiniz?
şuan konsol almamalısın alırsan zaten oyun fiyatlarını görünce kriz geçirirsin, sonra bi bakarız show habere :
Show Haber : konsol ve konsol oyunları fiyatlarını görünce İntihar etti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
mr bruj
Dayım Almanya'da yaşıyor ve her yaz geliyor. Ona aldırsam 100 Euro bana kıyak geçebilir. O zaman alınır mı peki ?
Yurtdışından akraban varsa değişir. Öyle bir yakınım olsa direk PS5.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
millet diyor ama temizinden bulursan 1500 liraya xbox one s al üstüne game pass al miss

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Dostum eskiden konsol kullanıyordum fakat win 10 da xbox game uygulaması olduğu için sattım sana şöyle söyleyebilirim giriş-orta seviye için ps4 veya ps4 slim, xbox olarak ise xbox one veya one s fakat bunların babaları ki benimde çok çok kullandığım ve sevdiğim tek kral dünyanın en güçlü oyun konsolu ünvanına sahip olan xbox one x tavsiyem ps4 tarafı değil xbox tarafıdır ben xbox kullanıcısıyım ve playstationları hiç ama hiç sevmedim bu kişilik meselesi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,807
Üyeler
166,837
Son üye
bugrraa
Top Bottom