Neler Yeni

Konsol almak istiyorum ama konsol hakkında çok şey bilmiyorum

ahenk'

80+ Silver
Dostum eskiden konsol kullanıyordum fakat win 10 da xbox game uygulaması olduğu için sattım sana şöyle söyleyebilirim giriş-orta seviye için ps4 veya ps4 slim, xbox olarak ise xbox one veya one s fakat bunların babaları ki benimde çok çok kullandığım ve sevdiğim tek kral dünyanın en güçlü oyun konsolu ünvanına sahip olan xbox one x tavsiyem ps4 tarafı değil xbox tarafıdır ben xbox kullanıcısıyım ve playstationları hiç ama hiç sevmedim bu kişilik meselesi
One X pahalı değilmiş o kadar. 4k civarı. Düşünebilirim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
one s sıfırını alıp zarar etme xbox one s suan 3999 tl one x şuan 4400 lira 400 lira fark verip hem 4k oyun deneyimi yaşarsın hemde kasma donma takılma veya buna benzer ısınma durumu ile karşılaşmazsın konsol kullananlar var ise iyi bilirler xbox ta eskiden kafam kadar bataryası vardı one s te içine soktular sonra one s te kasmalar olduğu haberi çıktı one x i çıkartıp adamlar çağ kapattı resmen playstationlar için bunu diyemem çünkü ps4 çok ısındığı zaman bile kasmaya başlıyor.

ahenk'

80+ Silver
one s sıfırını alıp zarar etme xbox one s suan 3999 TL one x şuan 4400 lira 400 lira fark verip hem 4k oyun deneyimi yaşarsın hemde kasma donma takılma veya buna benzer ısınma durumu ile karşılaşmazsın konsol kullananlar var ise iyi bilirler xbox ta eskiden kafam kadar bataryası vardı one s te içine soktular sonra one s te kasmalar olduğu haberi çıktı one x i çıkartıp adamlar çağ kapattı resmen playstationlar için bunu diyemem çünkü ps4 çok ısındığı zaman bile kasmaya başlıyor.
Hocam sağolun. Dayıma getirtebilirsem süper olacak. Olmadı en kötü 4-4.5k ya trden alırım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,269
İsim
Mert Can Ergün
ps4 alıp multiplayer oyunları oynamacaksan ps4 ün kırık sürümleri var istediğin oyunları ucuza yüklersin yada ps4 oyunları satan dükkanlar var ve letgoda bulursun uygun fiyata
Mesaj otomatik birleştirildi:

one s sıfırını alıp zarar etme xbox one s suan 3999 TL one x şuan 4400 lira 400 lira fark verip hem 4k oyun deneyimi yaşarsın hemde kasma donma takılma veya buna benzer ısınma durumu ile karşılaşmazsın konsol kullananlar var ise iyi bilirler xbox ta eskiden kafam kadar bataryası vardı one s te içine soktular sonra one s te kasmalar olduğu haberi çıktı one x i çıkartıp adamlar çağ kapattı resmen playstationlar için bunu diyemem çünkü ps4 çok ısındığı zaman bile kasmaya başlıyor.
ps4 slim kullandım kasma falan olmuyordu

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Pc teknik sorun-yazılm sorunları-program sorunları-parça önerileri-parça onarım-konsol ve konsol teknik problemleri-kitap-film-müzik önerileri
Instagram
@ahmetmuratates
Hocam sağolun. Dayıma getirtebilirsem süper olacak. Olmadı en kötü 4-4.5k ya trden alırım
yurtdışı getirme şansın varsa daha iyi çünkü vergi oranı bizimkinden daha düşük en son baktığımda almanya media markt mağazasında 467 euroydu yani türkiye piyasasında ham fiyat 4274 lira tabi bu internet fiyatı buna 1000 liraya yakın vergi gelse 5000 lira zaten 2021 de dolar 9 lira olacak euro 10-12 lirayı bulacak zarar etmemiş olursun

ps4 alıp multiplayer oyunları oynamacaksan ps4 ün kırık sürümleri var istediğin oyunları ucuza yüklersin yada ps4 oyunları satan dükkanlar var ve letgoda bulursun uygun fiyata

ps4 slim kullandım kasma falan olmuyordu
kaç saat kullandın? dostum ps4 lerde ilerleyen zamanlarda ısınma durumundan kaynaklı bu hatalar meydana geliyor istersen googledan bakabilirsin diğer forumlardada yazar illaki

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,269
İsim
Mert Can Ergün
yurtdışı getirme şansın varsa daha iyi çünkü vergi oranı bizimkinden daha düşük en son baktığımda almanya media markt mağazasında 467 euroydu yani türkiye piyasasında ham fiyat 4274 lira tabi bu internet fiyatı buna 1000 liraya yakın vergi gelse 5000 lira zaten 2021 de dolar 9 lira olacak euro 10-12 lirayı bulacak zarar etmemiş olursun

kaç saat kullandın? dostum ps4 lerde ilerleyen zamanlarda ısınma durumundan kaynaklı bu hatalar meydana geliyor istersen googledan bakabilirsin diğer forumlardada yazar illaki
baya kullandım dostum merak etme

ELRODH

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ahmet Murat ATEŞ
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@ahmetmuratates
baya kullandım dostum merak etme
tamam kardeşim sen kralsın senin konsolun en güçlü konsol çok iyi bilgili bir kişiliksin yahu ben sana " senin konsolun kötü vs " dedim mi? ben genel durumlardan bahsettim he bu arada bu konuya fazla aldırış etme @ariinees çünkü bu 2000 yılından beri böyledir xbox userlar ile ps userları hep böyle tartışırlar

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,269
İsim
Mert Can Ergün
tamam kardeşim sen kralsın senin konsolun en güçlü konsol çok iyi bilgili bir kişiliksin yahu ben sana " senin konsolun kötü vs " dedim mi? ben genel durumlardan bahsettim he bu arada bu konuya fazla aldırış etme @ariinees çünkü bu 2000 yılından beri böyledir xbox userlar ile ps userları hep böyle tartışırlar
dostum ps4 çok ısındığı zaman bile kasmaya başlıyor demisin bende slim de sıkıntı yaşamadım tamam cihaz ısınıyor kullandığım cihazda ısınıyor ama kasma olmuyor du pro da olmuyor sen kullandınmı ps4

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,803
Üyeler
166,835
Son üye
Mahir1
Top Bottom