Konsol için Tv Önerisi

YENİ KONU AÇMA
Dostum monitör veya tv önerilerine bakıp uygun olanı açacağım ve daha saygılı olursan sevinirim

https://www.epey.com/televizyon/kar..._sony-kd-49xh8096_philips-50pus8505/farklari/
bu monitörlerden hangisi yeni nesil konsollar için daha uygun ? başka önerileriniz varsa yazabilirsiniz
Ayrıca bunlar monitör değil tv 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostum monitör veya tv önerilerine bakıp uygun olanı açacağım ve daha saygılı olursan sevinirim
aynı konuyu üst üste açmak yasak

biliyorum zaten konu başlıına bak
tamam mesela bu konuya kimse cevap vermemiş yeni konu açmışsınız ? bu konuyu yükseltin böyle zamanlarda yeni konu açmayın

Ayrıca bunlar monitör değil tv 😂

aynı konuyu üst üste açmak yasak
BAK CANIM KARDEŞİM AYNI KONU DEĞİL BUNLAR TV HANGİSİNİN DAHA UYGUN OLDUĞUNU ARKADAŞLARIMIZA SORUP KARAR VERECEĞİM!!! İNŞALLAH ANLAMIŞSINDIR

tamam mesela bu konuya kimse cevap vermemiş yeni konu açmışsınız ? bu konuyu yükseltin böyle zamanlarda yeni konu açmayın
LA BUNLAR TV TV ONLAR MONİTÖR ANLAMA SIKINTIN MI VAR ?

Samsung olanın 58" Olanı var bende. Gayet memnunum.
Bundan önceki televizyonumda philips idi. Led yanma arızasından bıktığım için samsunga geçtim.
kardeş hangi philips modeli idi ? birde bunları 1,2,3,4 diye sıralarsan sevinirim

Monitor ve tv aynı şey mi?

Geri