Neler Yeni

Konsolum digital güvenilir mi?

Cemkrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem Karakaya
İyi akşamlar değerli donanım arşivi forum üyeleri ve yöneticileri Ps4 oyun için konsolumdigital sitesi güvenilirmidir. Malum oyun fiyatları ve taksit imkanı sunması dolayısı ile şimdiden teşekkürler.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bu tür sitelere güvenmeyin. Size oyunu değil, oyunun içinde olduğu bir hesabı satıyorlar. Ve bu hesapların çok büyük bir çoğunluğu çalıntı hesap oluyor. Yani aldıktan sonra hesabın şifresi değişir ya da PSN'den ban yerseniz şaşırmayın.

Son düzenleme:

Cemkrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

roots

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ozzy
İyi akşamlar değerli donanım arşivi forum üyeleri ve yöneticileri Ps4 oyun için konsolumdigital sitesi güvenilirmidir. Malum oyun fiyatları ve taksit imkanı sunması dolayısı ile şimdiden teşekkürler.
Daha önce oyun aldım buradan şimdi fifa 21 i de aldım bi sorunum yok. Ömür boyu garantili sattıklarını söylüyorlar. Hesaplar çalıntıya benzemiyor aldığım oyunlarda hesap isimlerinde Fifa Konsolumdigital yazıyor. Kendi hesaplarıymış. Piyasada gördüğüm satıcılardan en güvenilir olanlarından ilk 2 dir.
Oyunbufem le oyuncüzdanım a sakın yaklaşma çalıntı satıyorlar.

NhympexS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
313
İsim
Emre Ak
Daha önce oyun aldım buradan şimdi fifa 21 i de aldım bi sorunum yok. Ömür boyu garantili sattıklarını söylüyorlar. Hesaplar çalıntıya benzemiyor aldığım oyunlarda hesap isimlerinde Fifa Konsolumdigital yazıyor. Kendi hesaplarıymış. Piyasada gördüğüm satıcılardan en güvenilir olanlarından ilk 2 dir.
yeni açılmıs hesap ilk mesaj şüphe uyandırmadı değil

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
hesabin sifresi varsa ismi konsolum digittal yapmak zor bir is degil hepsi calinti onlarin

Cemkrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Cem Karakaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürekli satın aldığım yer yaklaşık 1 buçuk senedir. Konusunu gördüm yorum yapmak istedim.
Biraz geç oldu kusura bakmayın herhangi bir şekilde sorun oldumu veya kapanma

Mehmet40

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Özdemir
Konsol dijital oyun piyasasında en güvenilir ve bulabileceğiz en hesapli sitedir hızli teslimat çok ilgililer herkese tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,896
Üyeler
163,737
Son üye
saizi893
Top Bottom