Daha önce oyun aldım buradan şimdi fifa 21 i de aldım bi sorunum yok. Ömür boyu garantili sattıklarını söylüyorlar. Hesaplar çalıntıya benzemiyor aldığım oyunlarda hesap isimlerinde Fifa Konsolumdigital yazıyor. Kendi hesaplarıymış. Piyasada gördüğüm satıcılardan en güvenilir olanlarından ilk 2 dir.İyi akşamlar değerli donanım arşivi forum üyeleri ve yöneticileri Ps4 oyun için konsolumdigital sitesi güvenilirmidir. Malum oyun fiyatları ve taksit imkanı sunması dolayısı ile şimdiden teşekkürler.
yeni açılmıs hesap ilk mesaj şüphe uyandırmadı değilDaha önce oyun aldım buradan şimdi fifa 21 i de aldım bi sorunum yok. Ömür boyu garantili sattıklarını söylüyorlar. Hesaplar çalıntıya benzemiyor aldığım oyunlarda hesap isimlerinde Fifa Konsolumdigital yazıyor. Kendi hesaplarıymış. Piyasada gördüğüm satıcılardan en güvenilir olanlarından ilk 2 dir.
Oyunbufem le oyuncüzdanım a sakın yaklaşma çalıntı satıyorlar.
hesabin sifresi varsa ismi konsolum digittal yapmak zor bir is degil hepsi calinti onlarinDaha önce oyun aldım buradan şimdi fifa 21 i de aldım bi sorunum yok. Ömür boyu garantili sattıklarını söylüyorlar. Hesaplar çalıntıya benzemiyor aldığım oyunlarda hesap isimlerinde Fifa Konsolumdigital yazıyor. Kendi hesaplarıymış. Piyasada gördüğüm satıcılardan en güvenilir olanlarından ilk 2 dir.
Oyunbufem le oyuncüzdanım a sakın yaklaşma çalıntı satıyorlar.
Sürekli satın aldığım yer yaklaşık 1 buçuk senedir. Konusunu gördüm yorum yapmak istedim.yeni açılmıs hesap ilk mesaj şüphe uyandırmadı değil
Biraz geç oldu kusura bakmayın herhangi bir şekilde sorun oldumu veya kapanmaSürekli satın aldığım yer yaklaşık 1 buçuk senedir. Konusunu gördüm yorum yapmak istedim.
Hayır bir sorun olmadı. Hala oynamaya devam ediyorum. Ps5 e geçtim orda devam ediyorum hattaBiraz geç oldu kusura bakmayın herhangi bir şekilde sorun oldumu veya kapanma