Neler Yeni

Kontörlü Hat için Yardım

Green

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan
Teknosacell öneririm yeni hat ücreti 150 TL, faturasız tarifeleri de gayet uygun fiyatlı hatta şöyle söyleyim şuan piyasadaki en uygun faturasız paketler teknosacelle ait. İstersen bir incele. Genel olarak her firmada mevcut bu 6 ay vs para yüklenmezse kapanır mevzusu ama her hat için aynı süre mi geçerli bilgim yok.

WhoCares

80+ Gold
zaten bimcell felen ücretsiz veriyor sim kartı kapanmasına yakın yapıştır en dandik ucuz konuşma paketini devamke :kekw: böyle böyle senelerce döndüren insanlar var ben aramiyim onlar beni arasın hesabı :kekw:

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Teknosacell öneririm yeni hat ücreti 150 TL, faturasız tarifeleri de gayet uygun fiyatlı. İstersen bir incele. Genel olarak her firmada mevcut bu 6 ay vs para yüklenmezse kapanır mevzusu ama her hat için aynı süre mi geçerli bilgim yok.
Hepsi 6 ay genelde. Gerçi ben faturasız yıllık paket aldım Turkcell’den, hat kapanma tarihini 1 yıl erteledi 4-5 aydır TL de yüklemiyorum vergiyi de ödemiyorum tabi bu istisna biraz.

Eylül 2023 hat kapanma tarihim 😁

WhoCares

80+ Gold
Hepsi 6 ay genelde. Gerçi ben faturasız yıllık paket aldım Turkcell’den, hat kapanma tarihini 1 yıl erteledi 4-5 aydır TL de yüklemiyorum vergiyi de ödemiyorum tabi bu istisna biraz 😀
ağa öyle bişi yok ödemiyorum diye işliyor o vergiler e devletten bakabilirsin :kekw:

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Teknosacell öneririm yeni hat ücreti 150 TL, faturasız tarifeleri de gayet uygun fiyatlı hatta şöyle söyleyim şuan piyasadaki en uygun faturasız paketler teknosacelle ait. İstersen bir incele. Genel olarak her firmada mevcut bu 6 ay vs para yüklenmezse kapanır mevzusu ama her hat için aynı süre mi geçerli bilgim yok.
tamma 200 tl ye çözülcek bu iş bidahada 6 ay yatırmayız dgdsf kapanana kadar

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
ağa öyle bişi yok ödemiyorum diye işliyor o vergiler e devletten bakabilirsin :kekw:
Uygulamada da gösteriyor zaten ödenmemişleri. Seneye bir ara topluca öderim boşver 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamma 200 TL ye çözülcek bu iş bidahada 6 ay yatırmayız dgdsf kapanana kadar
Kapanırsa geri açamazsın onu diyim, tekrar 200TL verirsin 😅

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Uygulamada da gösteriyor zaten ödenmemişleri. Seneye bir ara topluca öderim boşver 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapanırsa geri açamazsın onu diyim, tekrar 200TL verirsin 😅
biliyom biliyom dfgxz

Green

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Furkan
tamma 200 TL ye çözülcek bu iş bidahada 6 ay yatırmayız dgdsf kapanana kadar
Şöyle bir ekleme yapayım ama bugün teknosa ile görüştüm bana 150 tl demişlerdi. Sitede 175 gözüküyor yeni hat bilgin olsun. Hangisi doğru ben de bilemedim.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Şöyle bir ekleme yapayım ama bugün teknosa ile görüştüm bana 150 TL demişlerdi. Sitede 175 gözüküyor yeni hat bilgin olsun. Hangisi doğru ben de bilemedim.
gün geçtikçe her şey değişir hocam bi gün öyle bi gün böyle alışıkız

Top Bottom