Neler Yeni

Kontörlü Hat için Yardım

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Arkadaşlar bizim ufak çaplı bir ürün üretip sattığımız bir markamız var.Fakat resmi olarak şirketimiz vs yok ufak olduğumuzdan dolayı.Bu yüzden yani bir şirket olmadığımız için 0850 bir numara alamıyoruz.Bizde kontörlü bir hat alıp 0850 numara olması önemli değil normal telefon numarasıda olur diye bunu düşündük.Kontörlü hat alıp bir sağlayıcıdan ilk alıken 50 tllik bir paket seçeriz.Bir dahaki aylar para yatırmasak yani paket için nasıl olur bir sıkıntı yaşarmıyız.Sadece wp üzerinden kullanacağız bu numarayı yani wifi ile net bağlayıp kullanmak istiyoruz.Bu sizce mümkünmüdür kontörlü hat çıkartıp para yüklemeden bu olay çözülür mü

mythrowib

80+ Silver
Arkadaşlar bizim ufak çaplı bir ürün üretip sattığımız bir markamız var.Fakat resmi olarak şirketimiz vs yok ufak olduğumuzdan dolayı.Bu yüzden yani bir şirket olmadığımız için 0850 bir numara alamıyoruz.Bizde kontörlü bir hat alıp 0850 numara olması önemli değil normal telefon numarasıda olur diye bunu düşündük.Kontörlü hat alıp bir sağlayıcıdan ilk alıken 50 tllik bir paket seçeriz.Bir dahaki aylar para yatırmasak yani paket için nasıl olur bir sıkıntı yaşarmıyız.Sadece wp üzerinden kullanacağız bu numarayı yani wifi ile net bağlayıp kullanmak istiyoruz.Bu sizce mümkünmüdür kontörlü hat çıkartıp para yüklemeden bu olay çözülür mü
Benimki turkcell faturasiz bir süre para yuklemeyince (6 ay civarı) hat kapanıyor. Başka hatlarda nasıl bilemiyorum

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Mümkündür ama her ay 4 küsür TL olan telsiz kullanım ücretini düzenli yatırmayı unutmayın yoksa hat kapanır.

Hat alın, içinde 50TL falan yükleyin TL olarak kalsın içinde. Her ay telsiz kullanım ücretini otomatik oradan çeker ve 50TL bakiye yaklaşık 1 yıl kadar yeter.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benimki turkcell faturasiz bir süre para yuklemeyince (6 ay civarı) hat kapanıyor. Başka hatlarda nasıl bilemiyorum
onu biliyorum evet vergileri ödemedin mi kapanıyor o sorun değil ben faturasız hat alınca 1 ay ödesem bidaha paket almasam oluyor yani dimi amacım onu öğrenmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkündür ama her ay 4 küsür TL olan telsiz kullanım ücretini düzenli yatırmayı unutmayın yoksa hat kapanır.
sağol hocam teşekkürler peki bildiğiniz ilk ay için en ucuz tarifeyi veren firma hangisidir

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
onu biliyorum evet vergileri ödemedin mi kapanıyor o sorun değil ben faturasız hat alınca 1 ay ödesem bidaha paket almasam oluyor yani dimi amacım onu öğrenmek
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağol hocam teşekkürler peki bildiğiniz ilk ay için en ucuz tarifeyi veren firma hangisidir
Tarife almana gerek yok, faturasız yeni hat al yeter paket yaptırma.

Veya Turkcell rahata geçebilirsiniz, faturalı gibi her ay vergileri sizden alır, paket yapma zorunluluğu onda da yok.

mythrowib

80+ Silver
Hattın içinde para olunca vergiyi ordan alıyor zaten yüklemeden sonra 6. Ayda hat kapanıyor içinde para bile olsa diye biliyorum. Ben tam anlamadım olayı o yüzden yardım edemeyeceğim galiba

Eggg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Ege Uzun
Uzun süre kullanmıştım kontörlü bir şey olmaz o vergiyi ödemezsen borç yazıyor ilk yüklediğinde kesiyor borcu uzun süre ödemezsen kapanıyor dediğiniz gibi onun dışında harcama yapmanıza gerek yok diye biliyorum ama öyle bir durum varsa bile birkaç ayda bir ufak bir miktar yükleyebilirsiniz herhalde.

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun süre kullanmıştım kontörlü bir şey olmaz o vergiyi ödemezsen borç yazıyor ilk yüklediğinde kesiyor borcu uzun süre ödemezsen kapanıyor dediğiniz gibi onun dışında harcama yapmanıza gerek yok.
problem yok ozaman süper :D

grimlex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,034
İsim
eren tezer
Rahat tarifeye geçin TL yükleme derdi falan da olmaz düzenli olarak her ay o 4TL yi alır sizden.
şey varmış vodafoneye baktım 190 tl açılış ücreti inşalah her firmada yoktur

WhoCares

80+ Gold
hat alındıktan sonra 90gün içinde yükleme yapmazsan aramalara kapaniyor sonraki 90günde kapatıyorlar hattı ayrıca hatta para olmaz ise vergiler katlanarak buyuyor söylim tc nonuz kayıtlı oldugu icin bizzat denendi :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,431
Üyeler
161,852
Son üye
lakaskiva
Top Bottom