Yardım Kontrol skatez önerir misiniz ?

Krmm

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
360
Xraypad obsidian air dots aldım fakat hızı fazla geldi. Kontrol mousepad kullanmama rağmen aimimi bozdu bu skatez.

Xraypad'in obsidian pro air skatezleri en yavaş olarak geçiyor. Şuan stokta yok. Sizce bunu beklemeli miyim yoksa başka öneriniz var mı ?

Xraypad obsidian air dots aldım fakat hızı fazla geldi. Kontrol mousepad kullanmama rağmen aimimi bozdu bu skatez.

Xraypad'in obsidian pro air skatezleri en yavaş olarak geçiyor. Şuan stokta yok. Sizce bunu beklemeli miyim yoksa başka öneriniz var mı ?
Mousetaki skatez sayısını arttır. Yüzey alanı artıkça sürtünme artar. Skatezler birkaç gün kullanımla stabil oluyor ilk takıldığında çok hızlılar biraz daha kullanıp deneyebilirsin. Bunlar dışında obsidian pro beklenebilir.
Ufak bir bilgi: Eğer sensini skateze oturtabilirsen hangi mouse'a geçersen geç 1 skatez değişimiyle aynı hassasiyete ulaşıyorsun.
Ben ESPtiger ice dot kullanıyorum hep aynı sensteyim. Obsidiana geçince bende de aim tutmamıştı.

Mousetaki skatez sayısını arttır. Yüzey alanı artıkça sürtünme artar. Skatezler birkaç gün kullanımla stabil oluyor ilk takıldığında çok hızlılar biraz daha kullanıp deneyebilirsin. Bunlar dışında obsidian pro beklenebilir.
Ufak bir bilgi: Eğer sensini skateze oturtabilirsen hangi mouse'a geçersen geç 1 skatez değişimiyle aynı hassasiyete ulaşıyorsun.
Ben ESPtiger ice dot kullanıyorum hep aynı sensteyim. Obsidiana geçince bende de aim tutmamıştı.
Hocam bu skateze geçince sensimi düşürdüm yine de fayda etmedi. Sanırım hızlı olan şeylere karşı benim alerjim var. Zamanında speed mousepad alınca da aimim bozulmuştu. Şuan elimde 2 fare var. Birisi razer viper v3 pro. Diğeri scyrox v8. Ben bu obsidian skatezi scyrox için almıştım. Fare çok hızlı kayıyor oynanmıyor. Bu razer'in kendi skatezleri ise çok iyi. Tam kontrol tarzında. Bu fareyle iyi oynuyorum ama bunun da sıkıntısı elime büyük geliyor :D Scyrox için kontrol skatez lazım kısacası. Dediğiniz gibi pro olanları bekleyim ben en iyisi. Bu arada bu bekleyiş sırasında şuanki skatezler için sayısını artırmamı söylediniz. Ben zaten üste 5 tane , alta da aynı hizada 5 tane olmak üzere 10 tane dot taktım hocam. Daha ne kadar takmamı tavsiye edersiniz :D geçici olarak yani.

Zaten epey eklemişsiniz. Bende 4-4 var, sizin gibi kontrol seviyorum. Qck+ ile kullanıyorum epey yavaş kalıyor. 800dpi Valo 0.25 Cs 0.8 sens. Daha yeni Longteng huoyun mousepade geçtim elimi alistirmaya çalışıyorum yoksa tır çevirmeye devam:D

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Geri