Konu dışı kategorisi neden var?

Farkettiysen "Konu dışı". Bomboş konu açmıyoruz. Eğlence bölümüne açtığımız oyunların bazılarıda siliniyor gereksiz yere. Forum dışında açabileceğimiz Konular için var o kategori.
Dibine kadar haklısınız Hocam :)

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Dostum ve ile veyanın farkını bildiğine emin misin?

Yok bu daha çok atışma gibi birbirimizle dalga geçiyoruz yoksa düşman falan değiliz mesaj reaksiyon kasınca elime ne geçecek gerçekten genelde düşük mesajlı üyeler sürekli mesaj kasmak onu bunu yapıyosunuz diye suçluyorlar Ben kurulduğu günden beri forumdayım ama 3.5k mesajım var 10k mesajı olan da var yani böyle bir amacımız yok ama sen bilirsin kesin tek amacım inter üzerinden reaksiyon kasmak.
Şahsi fikrimi belirttim. Eğer öyle bir amaç yok ise tartışma dalga vs çok farklı platformlardan yapılabilir. Buradan olunca otomatik olarak insanın aklına o geliyor.

Dostum ve ile veyanın farkını bildiğine emin misin?
ya spam yüzünden
ya da reklam olduğu sebebiyle ama nasl yani reklam nasıl olabilir onu anlamadım. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3-4 oyunluk test atarsan tabi az olur daha çeşitli olması lazım testlerin
22 ama onlarda da baya var mesela bunda nvıdıa tabanlı pubg, fortnite, ace combat ya da gta filan yok neyse ya konu nereden nereye geldi. :D

ya spam yüzünden
ya da reklam olduğu sebebiyle ama nasl yani reklam nasıl olabilir onu anlamadım. :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

22 ama onlarda da baya var mesela bunda nvıdıa tabanlı PUBG, fortnite, ace combat ya da gta filan yok neyse ya konu nereden nereye geldi. :D
Bak bu da güzel test

Çok da güvendiğim ve sevdiğim bir youtube kanalı

• Hahaha
Reaksiyonlar: cici
Geri