Neler Yeni

Rehber Konu dışı nedir? Niçin kullanılır?

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Mesaj kasmak için kullanılır. Saçma sapan konular açıp insanlar boş konu dediğinde ''kOnuĞ dıŞığIQ kArşM'' denmesidir.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Forumdaki çoğu kişi özellikle de yeni gelen üyeler "konu dışı" kategorisinde serbestçe takılabileceklerini sandıkları için bu rehberi hazırlıyorum.
(konu dışı nedir?) konu dışı forum da olan donanım, ağ ve internetler, teknik sorunlar gibi konularla aynı sayılır orada olan kurallar konu dışı kategorisinde de geçerlidir.

(konu dışının amacı nedir?) Foruma girip konu açacaksınız ancak açacağınız konu için uygun bir kategori bulamadınız işte o zaman konu dışı kategorisini kullanabilirsiniz. Konu dışı boş ve troll konular için değildir.

(Konu dışı kategorisinde yapılmaması gerekenler nelerdir?)
1- Merhabalar/selamlar ben ali, iyi geceler ben yatıyorum, merhaba donanım arşivi ben yeni üyeyim gibi konuların açılması yasaktır.
2- Başlıklar uygun olmalı ve konu içeriğini anlatacak bir şekilde olmalı.
3- "Ailemi PC almaya nasıl ikna ederim?" gibi konular forumda 100 defa açıldı ve verilen cevaplar hep şu oldu "ikna edemezsin" yani böyle ikna konuları açmaya gerek yok çünkü cevap zaten belli.
en lazım rehberdi gerçekten
dalga geçmiyorumhiç bu kadar ciddi olmamıştım

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Forumdaki çoğu kişi özellikle de yeni gelen üyeler "konu dışı" kategorisinde serbestçe takılabileceklerini sandıkları için bu rehberi hazırlıyorum.
(konu dışı nedir?) konu dışı forum da olan donanım, ağ ve internetler, teknik sorunlar gibi konularla aynı sayılır orada olan kurallar konu dışı kategorisinde de geçerlidir.

(konu dışının amacı nedir?) Foruma girip konu açacaksınız ancak açacağınız konu için uygun bir kategori bulamadınız işte o zaman konu dışı kategorisini kullanabilirsiniz. Konu dışı boş ve troll konular için değildir.

(Konu dışı kategorisinde yapılmaması gerekenler nelerdir?)
1- Merhabalar/selamlar ben ali, iyi geceler ben yatıyorum, merhaba donanım arşivi ben yeni üyeyim gibi konuların açılması yasaktır.
2- Başlıklar uygun olmalı ve konu içeriğini anlatacak bir şekilde olmalı.
3- "Ailemi PC almaya nasıl ikna ederim?" gibi konular forumda 100 defa açıldı ve verilen cevaplar hep şu oldu "ikna edemezsin" yani böyle ikna konuları açmaya gerek yok çünkü cevap zaten belli.
adam vermiş cevabı dun bunlara baktım cıldırdım resmen cevabı vermıssın aslan

Ben Rex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,182
İsim
Utku Tuncer
Geçen biri evden kaçtım yardım edin diye konu açmış :D

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Vede bu örneklerde konu açan tek hücreriler bu rehberi okumiyacak ardında o saçma konular yine açılıcak, çünkü hep böyle oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,312
Üyeler
161,032
Son üye
yigit1331
Top Bottom