- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Başlık biraz garip olmuş. Amaç kullanılan bir şey mi
Ben de öyle dedin demedim.Ben "konu dışı kalksın" diye bir şey demedin zaten.
"Konu dışı nedir? Niçin kullanılır?" Yapayım.Başlık biraz garip olur. Amaç kullanılan bir şey mi
Sen o konu dışı mesajlarının yarısını bana ver bakayımKonu dışı taşınmasa halimiz yaş ben baya boş yapmışım artık yapmıyorum.
Alıntıyı görüntüle
en lazım rehberdi gerçektenAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Forumdaki çoğu kişi özellikle de yeni gelen üyeler "konu dışı" kategorisinde serbestçe takılabileceklerini sandıkları için bu rehberi hazırlıyorum.
(konu dışı nedir?) konu dışı forum da olan donanım, ağ ve internetler, teknik sorunlar gibi konularla aynı sayılır orada olan kurallar konu dışı kategorisinde de geçerlidir.
(konu dışının amacı nedir?) Foruma girip konu açacaksınız ancak açacağınız konu için uygun bir kategori bulamadınız işte o zaman konu dışı kategorisini kullanabilirsiniz. Konu dışı boş ve troll konular için değildir.
(Konu dışı kategorisinde yapılmaması gerekenler nelerdir?)
1- Merhabalar/selamlar ben ali, iyi geceler ben yatıyorum, merhaba donanım arşivi ben yeni üyeyim gibi konuların açılması yasaktır.
2- Başlıklar uygun olmalı ve konu içeriğini anlatacak bir şekilde olmalı.
3- "Ailemi PC almaya nasıl ikna ederim?" gibi konular forumda 100 defa açıldı ve verilen cevaplar hep şu oldu "ikna edemezsin" yani böyle ikna konuları açmaya gerek yok çünkü cevap zaten belli.
adam vermiş cevabı dun bunlara baktım cıldırdım resmen cevabı vermıssın aslanAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Forumdaki çoğu kişi özellikle de yeni gelen üyeler "konu dışı" kategorisinde serbestçe takılabileceklerini sandıkları için bu rehberi hazırlıyorum.
(konu dışı nedir?) konu dışı forum da olan donanım, ağ ve internetler, teknik sorunlar gibi konularla aynı sayılır orada olan kurallar konu dışı kategorisinde de geçerlidir.
(konu dışının amacı nedir?) Foruma girip konu açacaksınız ancak açacağınız konu için uygun bir kategori bulamadınız işte o zaman konu dışı kategorisini kullanabilirsiniz. Konu dışı boş ve troll konular için değildir.
(Konu dışı kategorisinde yapılmaması gerekenler nelerdir?)
1- Merhabalar/selamlar ben ali, iyi geceler ben yatıyorum, merhaba donanım arşivi ben yeni üyeyim gibi konuların açılması yasaktır.
2- Başlıklar uygun olmalı ve konu içeriğini anlatacak bir şekilde olmalı.
3- "Ailemi PC almaya nasıl ikna ederim?" gibi konular forumda 100 defa açıldı ve verilen cevaplar hep şu oldu "ikna edemezsin" yani böyle ikna konuları açmaya gerek yok çünkü cevap zaten belli.
Tek hücreli değil prokaryot canlılar desen daha hawli olurVede bu örneklerde konu açan tek hücreriler bu rehberi okumiyacak ardında o saçma konular yine açılıcak, çünkü hep böyle oldu.
Yeni üyelerin çoğu geri kafalı.Vede bu örneklerde konu açan tek hücreriler bu rehberi okumiyacak ardında o saçma konular yine açılıcak, çünkü hep böyle oldu.
Uyarı is comingYeni üyelerin çoğu hem troll hem de m*l