Neler Yeni

Konu Dışı Problemi Çözülmeli.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Arkadaşlar artık normal konularda pc gibi bir şey açmadıkça çok hit almıyor. Yani oyunu oyun konusunda değil de Konu dışında açıyoruz. Ben de yapdım bunu. Ve ben konu dışında eğlenceli adına uygun konular görmek istiyorum tabi utanç verici aşk konuları kadar cıvık olmasın ama ''konu dışı'' olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haa probleminizi bize iletin gibisinden kural vardı benim amacım zaten üyeleri bilgilendirmek herkes açacağı konuyu doğru seçse artık böyle olmaz yani kurala karşı bir şey değil yaptığım.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,749
İsim
MehmedVII
Arkadaşlar artık normal konularda pc gibi bir şey açmadıkça çok hit almıyor. Yani oyunu oyun konusunda değil de Konu dışında açıyoruz. Ben de yapdım bunu. Ve ben konu dışında eğlenceli adına uygun konular görmek istiyorum tabi utanç verici aşk konuları kadar cıvık olmasın ama ''konu dışı'' olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haa probleminizi bize iletin gibisinden kural vardı benim amacım zaten üyeleri bilgilendirmek herkes açacağı konuyu doğru seçse artık böyle olmaz yani kurala karşı bir şey değil yaptığım.
Benim açtığım konularda da fazla yardım alamıyorum. Birkaçı hariç benzer durum.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,749
İsim
MehmedVII
Forumda kaliteli insan kalmadı. Ben de yardım alamıyorum gün boyu yükselt 2-3 mesaj gelmiyor bile.

Herkesin en azından bir fikrini belirteceğini düşündüğüm bir konuydu 3 mesaj.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,492
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
2020 2021 zamanlarında millet birbiriyle tartışırdı fikir alışverişi yaparken. Şimdi neredeyse hiçbiri kalmadı. Ben de zamanında yardım ederdim de sadece takılmak için giriyorum artık.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,209
Üyeler
159,461
Son üye
wallerbink
Top Bottom