Konu haksız yere kilitlendi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Fero1234

80+
Reaksiyon skoru
3
bir şahsın ismi ile sosyal medya hesabını bulmak için konu açtım
arkadaşın biri özelden kişisel bilgi istedi
moderatör onun mesajını silip konuyu kilitledi.
başkası kurallara aykırı bir mesaj attı diye benim acil durum olarak açtığım konu neden kilitleniyor.
konuda kurallara aykırı hiçbirşey yok bu yüzden mantıklı bir açıklama bekliyorum yetkili arkadaşlardan

Kanka sebep çok haklı gibi ya
dostum eğer kurallara aykırı bir durum varsa konuyu kilitlemek yerine o arkadaşın mesajını sildikleri gibi açtığım konuyu da silmeleri gerekiyor.
Açık kaynak bilgi toplama konusu tamamen yasaldır. burdaki amaç herkese açık bilgiler ile ihtihbarat sağlamaktır. Ortada mantıklı bir açıklama yok henüz.

bir şahsın ismi ile sosyal medya hesabını bulmak için konu açtım
arkadaşın biri özelden kişisel bilgi istedi
moderatör onun mesajını silip konuyu kilitledi.
başkası kurallara aykırı bir mesaj attı diye benim acil durum olarak açtığım konu neden kilitleniyor.
konuda kurallara aykırı hiçbirşey yok bu yüzden mantıklı bir açıklama bekliyorum yetkili arkadaşlardan
Konuyu kilitleme sebepleri kişisel bilgilerin yayılmasını engellemeyi amaçladıkları için olabilir o yüzden kökten kilit vurmuşlar diye düşünüyorum

Konuyu kilitleme sebepleri kişisel bilgilerin yayılmasını engellemeyi amaçladıkları için olabilir o yüzden kökten kilit vurmuşlar diye düşünüyorum
yasadışı bir talep yok ortada. konunun açılma amacı yöntem ve taktikler hakkında fikir istemek sadece.
kurallara aykırı davranışta bulunan kişinin mesajı silinmesi yeterli olacaktır. Değerlendirme talebine cevap verilmedi hala.
konuya müdahele ettikleri kadar destek taleplerine de yeterince önem vermeliler.

Mesajın silinmesi ya da silinmemesi seni bağlamaz. Tamamen mod veya yöneticinin işi/görevi. İsterse mesajları silmeden konuyu kilitleyebilirler. Ayrıca burada çok nadir konu siliniyor.

Bağlamı önemli. Hukuk siyah beyaz değil, tanınmamış birinin isterse hesabı herkese açık olsun paylaşmak tamamiyle yasaldır diye bir şey yok. Fb profili açtığı için ceza yiyen yayıncı var

etik değil gayet haklı kilitlenmiş hatta yetkim olsa seni banlardım forumdan. zaten sırf bu konu için kayıt olmuşsun

tanınmamış birinin isterse hesabı herkese açık olsun paylaşmak tamamiyle yasaldır diye bir şey yok.
dostum kimse böyle bir talepte bulunmadı ama demek isteğim o.
bu dediğin sıkıntılı bir durum zaten dikkatli oku.
(konunun açılma amacı yöntem ve taktikler hakkında fikir istemek sadece.) bu kısım yeterli olur umarım.

donanım arşivi kural 16'ya göre bir ihlal soz konusu, ''yasadışı bir talebim yok'' denmesi de pek bir seyi degistirmiyor

etik değil gayet haklı kilitlenmiş hatta yetkim olsa seni banlardım forumdan. zaten sırf bu konu için kayıt olmuşsun
bu işlemin yasal olmadığına dair bir kanıt verirsen hesabı kapatacağım.
Zaten çoğu forumda (burasından bahsetmiyorum) senin gibi kuralları umursamadan kafasına göre işlem yapan modlar yüzünden insanlar forumu düzgünce kullanamıyor.
Osint yasaldır. Yeteri kadar bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın. yasal olmayan bir işlem için burada konu açılmaz. kimse o kadar saçmalamaz

dostum kimse böyle bir talepte bulunmadı ama demek isteğim o.
bu dediğin sıkıntılı bir durum zaten dikkatli oku.
(konunun açılma amacı yöntem ve taktikler hakkında fikir istemek sadece.) bu kısım yeterli olur umarım.
Şuna ithafen yazmıştım

Ekler

• 1000000533.webp
    1000000533.webp
    75.7 KB · Hit: 19
bu işlemin yasal olmadığına dair bir kanıt verirsen hesabı kapatacağım.
Zaten çoğu forumda (burasından bahsetmiyorum) senin gibi kuralları umursamadan kafasına göre işlem yapan modlar yüzünden insanlar forumu düzgünce kullanamıyor.
Osint yasaldır. Yeteri kadar bilgi sahibi olmadan yorum yapmayın. yasal olmayan bir işlem için burada konu açılmaz. kimse o kadar saçmalamaz
Yasal veya değil diyen yok burası adliye değil. Neyi uzattığını anlamadım neye varmaya çalışıyorsun? Konuyu 20 kere açsan 20 kere daha kapatılacak. İstersen başka forumlarda dene :)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri