- Konu Sahibi Konu Sahibi
lütfen açık kaynak bilgi toplamanın ne olduğunu öğrenip tekrar gelir misin?Şuna ithafen yazmıştım
herkese açık verileri okumakta bir sakınca mı var demek istiyorsun.
o zaman haber de okuma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
16- Kişisel verilerin, özel mesajların paylaşılması, ifşalanmasıdonanım arşivi kural 16'ya göre bir ihlal soz konusu, ''yasadışı bir talebim yok'' denmesi de pek bir seyi degistirmiyor
yasadışı talep yok derken forum kullanıcıları yanlış anlamasın diye.
çünkü sadece bu konuda bile okuduğunu anlamayan o kadar çok insan var ki bu uyarı bu yüzden yapıldı.
kurallar gayet açık ve net. zaten şikayet sebebim de kuralları çiğnememesine rağmen konunun kilitlenmesi.
belki bir yetkili açıklama yapar diye bu konuyu açtım ama bilgisi olmayan tek amacı mesaj kasmak olan insanlar geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mesaj kasmak için boş yorumlar yapmayın.Yasal veya değil diyen yok burası adliye değil. Neyi uzattığını anlamadım neye varmaya çalışıyorsun? Konuyu 20 kere açsan 20 kere daha kapatılacak. İstersen başka forumlarda dene![]()
Bu konuyu açma sebebim net bir şekilde belirtildi.
Bir yetkili görüp de açıklama yapar diye açıldı bu konu, sen fikirlerini söyle diye değil.
Somut kanıtlar ile konuşmayacaksan, bence şöyle olmalı gibi yorumlar yapamazsın eğer yetkin yoksa.
Son düzenleme: