Neler Yeni

(Konu Kapalı)Ryzen 3 1200 AF + RX 570 sistem 3450 ₺'ya satılır mı?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Satabildiğiniz en yüksek fiyata satın ki muhtemelen daha yüksek veren de olmaz satın direk.
Hocam en yüksek fiyata satın mantığı yüzünden 2.el sıfırdan pahalı bence bu düşünceden hemen kurtulun aklıma rx570li sistemlere 5k fiyat demeleri geçiyor

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam en yüksek fiyata satın mantığı yüzünden 2.el sıfırdan pahalı bence bu düşünceden hemen kurtulun aklıma rx570li sistemlere 5k fiyat demeleri geçiyor
3300 TL fiyat biçmişler ki bu sistem o kadar etmez diye düşünüyorum. O yüzden daha yüksek teklif gelmez diye düşünüyorum. Neden daha az para kazansın ki sistemden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
Psu gibi bileşenlerde 100 TL daha verip daha kaliteli markalara sistemimi emeanet etmek daha mantıklı geliyror. Adata SU650 modeli de aynı şekilde 3300 TL verene direk satabilirsiniz.
çok önceden almıştım psu yu.. önceden imkanım olsa cooler master düşünmeden alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

3300 TL fiyat biçmişler ki bu sistem o kadar etmez diye düşünüyorum. O yüzden daha yüksek teklif gelmez diye düşünüyorum. Neden daha az para kazansın ki sistemden?
sıfır fiyatına bak sadece kasanın..!! 4087tl teknobiyotik de..psu 450w sertifikasız. bendeki sistemde ekran kartı ssd adata olan garantisiz sadece diğerleri full garantili

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
çok önceden almıştım psu yu.. önceden imkanım olsa cooler master düşünmeden alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

sıfır fiyatına bak sadece kasanın..!! 4087tl teknobiyotik de..psu 450w sertifikasız. bendeki sistemde ekran kartı ssd adata olan garantisiz sadece diğerleri full garantili
Sıfır fiyatına bakmanın çok anlamı yok. İşlemci 800 Tl ekran kartı da 1600 Tl etmeyecek bileşenler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
Sıfır fiyatına bakmanın çok anlamı yok. İşlemci 800 TL ekran kartı da 1600 TL etmeyecek bileşenler.
ekran kartı 1100 işlemci 650tl geri kalan bileşenler de var hesabın içinde tek işlemci ve grafik kartıyla bitmiyo iş

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
ekran kartı 1100 işlemci 650tl geri kalan bileşenler de var hesabın içinde tek işlemci ve grafik kartıyla bitmiyo iş
Tamam hocam siz nasıl biliyorsanız öyle olsun. Ancak daha bugün bir rehber yayınladım 3500 TL'ye. Sadece ekran kartı ikinci el ve kullandığım işlemci sizin işlemcinizden çok daha iyi. SSD de kronik sorunlu. PSU da tavsiye edilmeyem bir PSU. Bakınız:
@Emirhandkee
Bahsettiğim rehber:

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
Tamam hocam siz nasıl biliyorsanız öyle olsun. Ancak daha bugün bir rehber yayınladım 3500 TL'ye. Sadece ekran kartı ikinci el ve kullandığım işlemci sizin işlemcinizden çok daha iyi. SSD de kronik sorunlu. PSU da tavsiye edilmeyem bir PSU. Bakınız:
@Emirhandkee
Bahsettiğim rehber:
izlemedim ne sorunu varmış ben hiç rastlamadım.. ısınması hariç

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
izlemedim ne sorunu varmış ben hiç rastlamadım.. ısınması hariç
Isınıyor ve buna bağlı olarak okum-yazma hızları düşüyor. Ayrıyeten sağlığı hızlı düşüyor. Kronik sorun her üründe meydana gelecek diye bir şey yok. Çoğu üründe meydana gelir. Braz da şans işi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Mustafa Ocak
Isınıyor ve buna bağlı olarak okum-yazma hızları düşüyor. Ayrıyeten sağlığı hızlı düşüyor. Kronik sorun her üründe meydana gelecek diye bir şey yok. Çoğu üründe meydana gelir. Braz da şans işi.
aynen öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,637
Üyeler
162,041
Son üye
qtunap
Top Bottom