Neler Yeni

Konu kapandı

Doğanay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğanay
şimdi bizim sınıfta iki çocuk var masa tenisi oynatmadım diye (sürekli onlar oynuyordu) bana küstüler zorbalık ettiler çantamı falan kirlettilerçıkışa gel dediler ailem üzülmesin diye müdür yardımcısına söyledim görmüş olacaklar ki laf atıp gittiler yarın muhtemelen yine aynısı olcak ne yapmalıyım (zarganayım) emanet falan yok düpedüz kava

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
Yani düşünüyorum da karşındaki kişi anca ortaokulludur kaçıncı sınıfa gidiyorsun dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lise değildir bence
Lise seviyesinde değilsen çocuklara aynı şeyi sen yapabilirsin sorun olmaz orta da max barıştırıp gönderirler.

brwscter2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Mert
tabi oda oalbailir hocam bu seneki cocuklar sanki 9. sınıf değil sanarsınız orta 2 falan

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,269
İsim
Berk Atmaca
ağızlarına acı biber sürmekle tehdit et. böyle kavga sebebi mi olur

Doğanay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğanay
kaçıncı sınıf ?
8. sınıf

ağızlarına acı biber sürmekle tehdit et. böyle kavga sebebi mi olur
oluyor be abi .d önce küsme aşaması sonra zorbalama sonra karşılık verince daha da zorbalama sonra 'gel lan çıkışa' muhabbetleri kavga etmeyi sevmem sevmedim hiç de kavga etmedim zayıf olunca tabi

Bilmiyorum belki yeni geçmiştir darlıyordur çoluk çocuk bunu
yeni falan değilim sınıf arkadaşımdı ikiside

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Doğukan
Zaten son zamanlarda herkes birbirini öldürüyor, o yüzden böyle şeylere hiç gerek yok. Can meselesi biraz abartı olabilir ama ömür boyu sahip olacağın bir yara bile alabilirsin kavga yüzünden.

Kara*

80+ Silver
8. sınıf

oluyor be abi .d önce küsme aşaması sonra zorbalama sonra karşılık verince daha da zorbalama sonra 'gel lan çıkışa' muhabbetleri kavga etmeyi sevmem sevmedim hiç de kavga etmedim zayıf olunca tabi

yeni falan değilim sınıf arkadaşımdı ikiside
Takma o zaman abicim yeri gelince cevaplarını ver yeter çıkış falan boş iş o tipler yeri gelince lisede bir güzel dayağı yeme garantilerini taşıyorlar.

Doğanay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Doğanay
Top Bottom