Neler Yeni

KONU KİLİTLENMİŞTİR

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Atatürk'ü sadece birkaç kişi tanrılaştırınca bütün Atatürkçüler tanrılaştırmış olmaz. Buarada ben de çok seviyorum Atatürk'ü tanrılaştırmıyorum da. Fakat bazıları hala "tanrılaştırıyorsun eğğğ" düyor cidden sinir oluyorum.

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,840
İsim
Ege
Atatürk'ü sadece birkaç kişi tanrılaştırınca bütün Atatürkçüler tanrılaştırmış olmaz. Buarada ben de çok seviyorum Atatürk'ü tanrılaştırmıyorum da. Fakat bazıları hala "tanrılaştırıyorsun eğğğ" düyor cidden sinir oluyorum.
O bazıları işte beynini kullanamayan insanlar maalesef :(.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
ataturku tanrilastiriyorsun diyenlerin cogu suanki baskanigordukleri yerde yere yatip tapmaya baslacak kimseler zaten

Flarex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ege
Bu ülkede seven var sevmeyen var, sevmeyip saygı duyan var, herhangi bir şey hissetmeyip saygı duyan var ve tapanlar var. Televizyonda bile malum partiden bir kadın o benim ilahım diyor, Allah'a sövüp sayıp Atatürk'e benzeyen bir şey gördümü önünü ilikleyen mi dersin, ağlayan mı dersin, önünde eğilen mi dersin, çocukları bile bu ***** işlere dahil ettiler, görmedin mi her yerde yayınlandı okulda Atatürk'ün resminin önünde eğildi çocuklar takım elbiseli teröristler yüzünden.
Böyle şeyleri kimse desteklememeli, böyle şeyler de olmamalı zaten. Fakat ülkemizde bu durum sadece Atatürk'e yapılmıyor bunu da belirtmek isterim.

Bugüne kadar aklı başında bir insan olduğunu düşünüyordum ama bunları yazdın ya yuh sana yuh bu adam napıyor size özel olarak maaş falan mi veriyor savununca boş yere.
Ulan babanı bu kadar savunmazsın he
Ben herkesin fikrine saygı duyarım ama senin bu yaptığın terbiyesizliktir zaten bu yüzden kimse anlaşamıyor çünkü karşısındaki kişinin fikrine saygı duyulmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz sanıyorsunuz ki ben siyasette taraf tutmuyorum , siyasette tarafsızım
Elbet ülkenin ekonomisinden bende çok memnun değilim eğitim ve adalet sisteminden de memnun değilim ama az da olsa üretim var
Örnek olarak beyaz eşya ya da TSK da üretilen askeri ekipmanlar ya da sağlık da üretilen ekipmanlar bunlar sayesinde bu ülke ayakta durmaya çalışıyor
Tutmuyorum olacaktı, yanlış anlamayın

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Ben herkesin fikrine saygı duyarım ama senin bu yaptığın terbiyesizliktir zaten bu yüzden kimse anlaşamıyor çünkü karşısındaki kişinin fikrine saygı duyulmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tutmuyorum olacaktı, yanlış anlamayın
Nasıl taraf tutmuyorsun?
Herkesten daha çok savundun akp yi.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Siz sanıyorsunuz ki ben siyasette taraf tutmuyorum , siyasette tarafsızım
Elbet ülkenin ekonomisinden bende çok memnun değilim eğitim ve adalet sisteminden de memnun değilim ama az da olsa üretim var
Örnek olarak beyaz eşya ya da TSK da üretilen askeri ekipmanlar ya da sağlık da üretilen ekipmanlar bunlar sayesinde bu ülke ayakta durmaya çalışıyor

Tamam dostum buna laf etmiyorum zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Serkan Altan Yılmaz
Benim babam yıllardır çalışıyor 30 senelik çalışma geçmişi var Asgari ücret diye bir şey yok arkadaşlarrr birçok insan asgari ücret üzerinden maaşını alıyor ama mesaileri var biz yıllardır bu şekilde geçiniyoruz burda hükumete sallamaya gerek yok
Asgari ücret diye bir şey yokmu ?? WTF kardeşim herkes yalıyor fakat sen boğazına alıyorsun dikkat et boğulmayasın. Herkesin durumu babanınki gibi değil, lafa bak benim babamın 30 senelik geçmişi var asgari ücret diye bir şey yok. Tovbe tovbe böylelerini var ya gece gece fena oldum. Herifin babasının durumu iyi diye 10 milyon asgari ücretliyi babası gibi sanıyor. 12 Saat ayakta 2300 TL almak için emek verenleri şurada sırf yalakalık yapmak için adamları hiçe sayıyor bir de dalga geçiyorsun. Keşke sizin gibiler meydanlara çıksa da şunları bir konuşsa erkek gibi.
Merak ediyorum orada da bu soğukkanlılıkla bunları söyleyebilecek misin?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom