KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kimin sözü hatırlamıyorum, söz sahiplerini pek hatırlamam ama sözleri iyi hatırlarım.

"Bir cahil ile tartışmaya girerseniz, iki cahil tartışıyor demektir."
malesef bizim ulkemizde bunu olagandan fazla bir sekilde yasamaktayz kardesim

Hiç anlatmak ile uğraşma hocam bunlar anlamaz, anlayamaz. Onlar Atatürk'e iman etmeye devam etsinler.
maalesef bu yorumu yapan kisi rte ye ibadet ediyor :D ki bunun yogunlugu ataturke ibadet edenlerin yogunlugundan kat be kat fazla :D

Hiç anlatmak ile uğraşma hocam bunlar anlamaz, anlayamaz. Onlar Atatürk'e iman etmeye devam etsinler.
Adam gibi konuş.
Atatürk evet değerli bir büyüğümüz Atamız ama biz sadece Allah'a iman ederiz.
Saygısızlığa lüzum yok.
Atatürk'ün kurduğu ülkede yaşıyorsun, Atatürk'ün belirlediği dili konuşuyorsun.
Sana daha ne diyeyim ki :D?

Atatürk'e iman etmek mi? Bir insan kişinin görüşünü, ilkelerini destekleyip seviyorsa buna iman etmek denmez.

Bu ülkede seven var sevmeyen var, sevmeyip saygı duyan var, herhangi bir şey hissetmeyip saygı duyan var ve tapanlar var. Televizyonda bile malum partiden bir kadın o benim ilahım diyor, Allah'a sövüp sayıp Atatürk'e benzeyen bir şey gördümü önünü ilikleyen mi dersin, ağlayan mı dersin, önünde eğilen mi dersin, çocukları bile bu ***** işlere dahil ettiler, görmedin mi her yerde yayınlandı okulda Atatürk'ün resminin önünde eğildi çocuklar takım elbiseli teröristler yüzünden.

Adam gibi konuş.
Atatürk evet değerli bir büyüğümüz Atamız ama biz sadece Allah'a iman ederiz.
Saygısızlığa lüzum yok.
Atatürk'ün kurduğu ülkede yaşıyorsun, Atatürk'ün belirlediği dili konuşuyorsun.
Sana daha ne diyeyim ki :D?
Hayır birde dediğim gibi biz onların aksine peygamber demedik.

@Mehmet Yılmaz Konuyu kilitler misiniz lütfen. Bence vakti geldi de geçiyor bile.

Bu ülkede seven var sevmeyen var, sevmeyip saygı duyan var, herhangi bir şey hissetmeyip saygı duyan var ve tapanlar var. Televizyonda bile malum partiden bir kadın o benim ilahım diyor, Allah'a sövüp sayıp Atatürk'e benzeyen bir şey gördümü önünü ilikleyen mi dersin, ağlayan mı dersin, önünde eğilen mi dersin, çocukları bile bu ***** işlere dahil ettiler, görmedin mi her yerde yayınlandı okulda Atatürk'ün resminin önünde eğildi çocuklar takım elbiseli teröristler yüzünden.
Atatürk bunların olmasını istermiydi sence?
Bu tür olaylar yaşanabiliyor ve sen bilgisizce tapmaya devam etsinler diyorsun.
İnsan ayrıştırmakta 1 numarasınız.
Bir kaç tane saygısız bunu yaptı diye genelleme yapma

Hâlâ ne kadar düzgün tartışabileceğinizi ölçmeye çalışıyordum.
aslina bakarsan konu kilitlenmeli at gozlugu ile bakan insanlar kufur de edebilir sonuctaforumun zarar gormemesi acisindan kapatilmasi daha hayirli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,130
Üyeler
186,993
Son üye
CokCimri
Geri