Neler Yeni

KONU KİLİTLENMİŞTİR

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hala çiftçinin işi zor dostum, çoğu kişi bırakıyor satıp bir şekilde kurtarıp daha standart işlerin olduğu yerlere kurulup devam ediyorlar, biz trabzonda da fındık, çay toplama da aynı durumları görüyoruz, artık çiftçi kaar edemiyor.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Konu hakkında olumla yada olumsuz bir yorumda bulunmak istemiyorum ancak;
Şahıs adını kullanarak bu şekilde bir konu açmanızı pek doğru bulmadım açıkçası.

Haber konusunun gidişatı baya bozuldu :/.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dağlık bayıra ve yaylaya vergi geldi

Sonuç olarak geldi, çiftçiye zorluk çıkardıkça adam yapmaz o işi, her sene yükleri artıyor, kolaylık uygulanması gerekiyor, burdada adaletli vergi sistemi gerekiyor, parası çok olandan çok az olandan az almak gerekiyor, bu denge yok.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Ya bir şey sorcam. Gördüğüm kadarıyla iktidardan çoğu kişi memnun değil. Eee 16 yıldır nasıl iktidar aynı?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

ahenk'

80+ Silver
Hala üretim olduğunu mu düşünüyorsun. Ülkede tarım diye bir şey yok. Yazdıklarının hepsi üretiyor olsa bilr bunları yazıya dökebiliyorsan hala üretim yoktur. Senin giydiğin donunun lastiğinden yününe kadar her şeyi ithal.
Arkadaşlar Tayyip en kötü demiyorum eyvallah 2013 yıllarında güzel bir yönetimi vardı ama şuanda ülkeyi batırdı kabul edin eskiden iyi olan her şey öyle kalmıyor.
Ardından ineğin otladığı alanlara bile vergi geldi.
Saydıkların içinde askeriye üretimler hariç çoğu yerli değil, sadece yerli deniyor.
IMG_20200824_174925.jpg

Ülkedeki üretimin kötü olmasının en büyük sebebi eğitim çünkü eğitim olmazsa üretim olmaz üretim olmazsa ülkenin ekonomisi ile oynanır
Yani bir ülkenin eğitim seviyesi = ülkenin ekonomisi demektir
Türkiye nin eğitim sistemi bazı ülkelere göre iyi bazı ülkelere göre ise kötü yani ortalama bir üretime sahibiz

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dostum adam ne demiş sen ne diyorsun. Seni severim ama güzelce tartışalım lütfen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu kimse inkâr edemez dostum. Din! Manevi duygular

Bilemiyorum, dinimize çok bağlıyız fakat pek dinimize göre hareket etmiyoruz. Din olamaz sadece, bir şey olmalı yani, mantıklı bir şey.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Ya ugrasmayın insanlarla boşver elleme git Ecevit'e bak inönüye bak neler yapmıslar yani Türkiyenin başına Atatürk'ten sonra gelen en iyi lider RTE
Rte den iyisi gelmez
Sayin forum kullanicisi gercekten yorumlarini okudugum zaman pek bu laflarima kulak asacağını düşünmesemde ben yine yazayim
ilk başlarda dedikleriniironi sanmistim ama hem yazdiklarinla hem birine ''yanlismiyim?'' sorusunu yazdiktan sonra birinin sana ''maalesef yanlissin'' demesi uzerine verdigin ''seni dinlemeyecegim'' cevabin ile ne kadar at gözlüklü oldugunu gördüm. normalde senle burda her türlü rahatca tartisacak bilgiye sahip olup tartisabilecek durumda olsam da gercekten buna degmez birisin. ülkemizde maalesef ki cahile laf anlatilmiyor...

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Alıntıyı görüntüle
Ülkedeki üretimin kötü olmasının en büyük sebebi eğitim çünkü eğitim olmazsa üretim olmaz üretim olmazsa ülkenin ekonomisi ile oynanır
Yani bir ülkenin eğitim seviyesi = ülkenin ekonomisi demektir
Türkiye nin eğitim sistemi bazı ülkelere göre iyi bazı ülkelere göre ise kötü yani ortalama bir üretime sahibiz

Eğitim sistemi olarak sıralamamız pek iyi değildi hatırladığım kadarıyla, ki her sene değişen sistem iyi bir sistem değildir, hiç bir şey düzgün oturtulamıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom