Neler Yeni

KONU KİLİTLENMİŞTİR

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Hala üretim olduğunu mu düşünüyorsun. Ülkede tarım diye bir şey yok. Yazdıklarının hepsi üretiyor olsa bilr bunları yazıya dökebiliyorsan hala üretim yoktur. Senin giydiğin donunun lastiğinden yününe kadar her şeyi ithal.
Tayyip demedimi Osmanlının izinden yürucez diye Neden aldıklari parayı saraya veriyolar Abdülmecid de saraya verdi bak noldu
nerden biliyorsun ozaman yaşadınmı

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
Arkadaşlar Tayyip en kötü demiyorum eyvallah 2013 yıllarında güzel bir yönetimi vardı ama şuanda ülkeyi batırdı kabul edin eskiden iyi olan her şey öyle kalmıyor.
her iyi şeyin sonu vardır ben şahsen devlet bahçeli yi istiyorum akp ile aynı yolda gidiyor ama türkçülüge önem veriyor

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
askeri olarak yakında muhaledet parti gelirse çok çekeriz
Mesaj otomatik birleştirildi:

2013 w kadar çok iyi yönetti ama artık sıkmaya başladı erdogan devlet bahçeli gibi ta... adamlar lazım bize
Bize ne Bahçeli ne Kılıçdaroğlu ne de Akşener lazım bize orducu biri lazım.

Hala üretim olduğunu mu düşünüyorsun. Ülkede tarım diye bir şey yok. Yazdıklarının hepsi üretiyor olsa bilr bunları yazıya dökebiliyorsan hala üretim yoktur. Senin giydiğin donunun lastiğinden yününe kadar her şeyi ithal.
Tarım da üretilenler ihracat ediliyor dostum özellikle Rusya ya

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,461
İsim
Sarp Yılmaz
her iyi şeyin sonu vardır ben şahsen devlet bahçeli yi istiyorum akp ile aynı yolda gidiyor ama türkçülüge önem veriyor
Hocam aynen biter her şey ama bunlar işte cepleri dolmadığı için gitmek bilmiyorlar.
Benim fikrim ben Mansur Yavaşın işlerini çok beğeniyorum sözünün eri bir adam gerçekten halka da önem veriyor ve ben onu isterim şahsen.
kimse gelip AKP düşmanı demesin umrumda değil hiçbir part derdim sadece iyiye gitmemiz sonuçta babamın partisi değil.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Nvidia, intel gibi işlemci ve ekran kartlarını çoğu firma yurt dışından alıp üretiyor
Anlamadım? Peki sizce yalnızca kasa ve pili biz tarafından üretilen bir telefon yerli üretim midir? Bu telefonu biz mi üretmiş oluruz?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Anlamadım? Peki sizce yalnızca kasa ve pilinin biz tarafından üretilen bir telefon yerli üretim midir? Bu telefonu biz mi üretmiş oluruz?

Marka bizde olsun, parayı güzelce biz kazanalım, % de bilmem kaçı şura da burada üretilmiş kısmına takılmayın, eğerki üretime göre marka belirlicek isek çin bu konuda baya önde olur :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ahmet Şanver
Anlamadım? Peki sizce yalnızca kasa ve pilinin biz tarafından üretilen bir telefon yerli üretim midir? Bu telefonu biz mi üretmiş oluruz?
Yerli ve milli olması için reisin yerli demesi yeterli. O dediğiniz ürünlerde sadece vida atsanız yerli oluyor bu şekilde. Kimse gidipte yüzde kaçı bizim hangi parçalarını üretiyoruz diye araştırmıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom