Neler Yeni

KONU KİLİTLENMİŞTİR

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Ya bir şey sorcam. Gördüğüm kadarıyla iktidardan çoğu kişi memnun değil. Eee 16 yıldır nasıl iktidar aynı?
Oy veren kesim sosyal mecralara hakim değil.
İnternet ortamında hükümet yanlısı kişileri görmek epey zor.
Elbette bu demek değildir ki hükümeti destekleyenler cahil.
Her kesimin ilgi alanı farklı.
Zaten internet ortamında hükümeti eleştirenlerin çoğu reşit bile değil. :)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Dünyada en çok makam aracı Türkiye'dedir. 2017'de bu sayı 168 binin üstündeyken şu an kaç olduğu muamma. İngiltere'de bu sayı 8 bin civarıdır. Ve en çok makam aracı Türkiye'dedir. Bu araçların toplam fiyatı keşfettiğimiz(henüz çıkarmadığımız) doğalgaz ile aynıdır. Peki şimdi soruyorum dostlar, hem israftan bahsedip hem de israfın en büyüğünü yapmak ne kadar doğrudur ? Lütfen bu konuyu tartışalım.
konuyu acman gayet güzel ve normal bir tartisma amaci ile acmissin lakin ulkede fazlasi ile laftan anlamaz at gözlüklü insanlar var keske bunu dusunseydin. ulkeyi yoneten lider dahi olsa kisinin hatasini soyledigin zaman ' o zaman git baska ulkede yasa' diyerek kufur edecek insanlar var bu ulkede bunlara ne kadar zeki bir tartismaci olsan da cevap yetistiremezsin.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Sayin forum kullanicisi gercekten yorumlarini okudugum zaman pek bu laflarima kulak asacağını düşünmesemde ben yine yazayim
ilk başlarda dedikleriniironi sanmistim ama hem yazdiklarinla hem birine ''yanlismiyim?'' sorusunu yazdiktan sonra birinin sana ''maalesef yanlissin'' demesi uzerine verdigin ''seni dinlemeyecegim'' cevabin ile ne kadar at gözlüklü oldugunu gördüm. normalde senle burda her türlü rahatca tartisacak bilgiye sahip olup tartisabilecek durumda olsam da gercekten buna degmez birisin. ülkemizde maalesef ki cahile laf anlatilmiyor...

Kimin sözü hatırlamıyorum, söz sahiplerini pek hatırlamam ama sözleri iyi hatırlarım.

"Bir cahil ile tartışmaya girerseniz, iki cahil tartışıyor demektir."

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
oy atacak baska parti yokta ondan.
Bakın hocam bunu herkes söylüyoa ama boş kalıcak cami yapmak yerine heykel dikerim daha iiy hiç değilse turizme katkısı olur. Ayrıca biz burda ülkenin bekasını konuşuyoruz. Ve söz konusu vatan ise gerisi tefferuat. BİZ ÜLKE İÇİN KARDEŞ KATLİNİ VACİP KILDIK. Ve 16 yıldır benim tek gördüğüm gerileme. Şahsen artık istemesende başka bir şey denenmeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Ahmet Durmuş
kardeş ben dedimki Atatürkten sonra gelen en iyi lider Erdoğandır neyi yanlıs bunun gelişmişliğe bak dış politikata izlediğimiz dik duruşa bak yapılan icraata bak hataları var ama gerçekleride var ;)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya seni dinleyemeyeceğim arkadaş

Hiç anlatmak ile uğraşma hocam bunlar anlamaz, anlayamaz. Onlar Atatürk'e iman etmeye devam etsinler.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Eğitim sistemi olarak sıralamamız pek iyi değildi hatırladığım kadarıyla, ki her sene değişen sistem iyi bir sistem değildir, hiç bir şey düzgün oturtulamıyor.
Siz sanıyorsunuz ki ben siyasette taraf tutmuyorum , siyasette tarafsızım
Elbet ülkenin ekonomisinden bende çok memnun değilim eğitim ve adalet sisteminden de memnun değilim ama az da olsa üretim var
Örnek olarak beyaz eşya ya da TSK da üretilen askeri ekipmanlar ya da sağlık da üretilen ekipmanlar bunlar sayesinde bu ülke ayakta durmaya çalışıyor

Son düzenleme:

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Oy veren kesim sosyal mecralara hakim değil.
İnternet ortamında hükümet yanlısı kişileri görmek epey zor.
Elbette bu demek değildir ki hükümeti destekleyenler cahil.
Her kesimin ilgi alanı farklı.
Zaten internet ortamında hükümeti eleştirenlerin çoğu reşit bile değil. :)
resit olmasalar bile dogru elestirdikleri gerceklerini bilmek lazim kufursuz bir sekilde cogu dogru elestiri yapmakta.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom