KONU KİLİTLENMİŞTİR

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Aslan parçası o yol sen lüks arabanla geç diye yapılmadı Ulaşım,ticaret,turizm hepsi yollar sayesinde saglanıyor.Kaç kişide tofaş kaldı ben pek göremiyorumda?
Verdiğim anlamdan çıkarman gereken Tofaş değildi. Amerika'da yollara kötü diyoruz ama çok rahat Camaro, GT-R, Dodge alınıyor. Türkiye'de yollara güzel diyorsun GT-R'a verdiğin para 2.000.000.
SENCE HANGİSİ?

Allahım yarabbim arkadaşlar ikinize soruyorum.
Siz özel olarakmı bu kadar ****zekalısınız?
Yoksa genetikmi?
Ben ne zaman ülke hiçbirşey üretmiyor dedim?
Ayrıca saydığın şeylerden kaçı bizim faydamıza şahane vergilerden telefon fiyatlarıda uçtu.
Şunları izler misin
Üslubuna dikkat et

Allahım yarabbim arkadaşlar ikinize soruyorum.
Siz özel olarakmı bu kadar ****zekalısınız?
Yoksa genetikmi?
Ben ne zaman ülke hiçbirşey üretmiyor dedim?
Ayrıca saydığın şeylerden kaçı bizim faydamıza şahane vergilerden telefon fiyatlarıda uçtu.
Başkan boşver, anlamıyorlar, olayı çarpıtıp başka yerlere çekiyorlar. Ülkede eleştirmek, yanlışı göstermek onlar için olmayacak bir şey. Yapılan ne varsa iyidir kötü olamaz. Eğer eleştirirsen ya vatan hainisin ya da fetocu. Birazdan sana böyle itham bile gelebilir, gelirse hiç şaşırmam.

Başkan boşver, anlamıyorlar, olayı çarpıtıp başka yerlere çekiyorlar. Ülkede eleştirmek, yanlışı göstermek onlar için olmayacak bir şey. Yapılan ne varsa iyidir kötü olamaz. Eğer eleştirirsen ya vatan hainisin ya da fetocu. Birazdan sana böyle itham bile gelebilir, gelirse hiç şaşırmam.
yanlışı gösteriyosan doğrularıyla birlikte göstericeksin aslaann

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri