Neler Yeni

(KONUDIŞI) Güvenilir instagram erkek butiği sayfaları

biliyorsunuz dolar aldı başını gidiyor bir under armour veyahut reebok en kötü eşortmanı bile olmuş 150 200 lira bu yüzden kaliteli ve güvenilir sayfa varmıdır acaba bildiğiniz alışveriş yapmış olanlar yorumlarda belirtebilir mi şimdiden teşekkürler

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
biliyorsunuz dolar aldı başını gidiyor bir under armour veyahut reebok en kötü eşortmanı bile olmuş 150 200 lira bu yüzden kaliteli ve güvenilir sayfa varmıdır acaba bildiğiniz alışveriş yapmış olanlar yorumlarda belirtebilir mi şimdiden teşekkürler
trendpassiondan 3 sweatshırt almıştım sadece biri doğru geldi :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal beklemiyorsun dimi?
hayır tabii ki replika ürün zaten geleneler ama en azından 2 makinaya atınca sararmasın yazısı felan çıkmasın yani :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsi dolandırıcı; sahte, replika ve kalitesiz ürünler gönderiyor. Bir kere almıştım, keşke almasaydım.
hepsi diye genelleme yapmak yanlış olur bazıları gerçekten işini hakkıyla yapıyor bizde onları bulmaya çalışıyoruz :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

trendpassiondan 3 sweatshırt almıştım sadece biri doğru geldi :)
yazık olmuş kapıda ödeme olmayanı almam yani zaten bakarım doğruysa alırım

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hepsi diye genelleme yapmak yanlış olur bazıları gerçekten işini hakkıyla yapıyor bizde onları bulmaya çalışıyoruz :)
Hocam 150-200 TL'lik ürünü hepsi 50 TL'ye satıyor. Hepsi aynı yerden toptan alıyor. Sayfadan sayfaya tek değişen şey adamların ilgisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,421
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz