Neler Yeni

Konulara alakasız mesajlar yazılması hakkında.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sadece din ile kalsa konu tamam ama çok başka yerlere çektiler iki konuyuda, tamam kurallar TP kadar sıkı ve sert olmasın ama bu kadar da rahat olmamalı bence.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sadece din ile kalsa konu tamam ama çok başka yerlere çektiler iki konuyuda, tamam kurallar TP kadar sıkı ve sert olmasın ama bu kadar da rahat olmamalı bence.
Yav adamın zevki adam alıcakken iyisinden almak istiyor ben tüketmiyorum ama tüketen de en iyisini merak ediyor bunlar saçma değil ama şuan açtığın konu sama git profil mesajına yaz.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Daha önce konu dışı mesajlar hakkında ben de yakındım ve ne yazık ki mehmet abiden doğru bir dönüt alamadım

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yav adamın zevki adam alıcakken iyisinden almak istiyor ben tüketmiyorum ama tüketen de en iyisini merak ediyor bunlar saçma değil ama şuan açtığın konu sama git profil mesajına yaz.
Arkadaşım sen ilk başta düzgün yaz. Virgül filan koy da insanlar çorba sanmasın cümleni. Adam konuya yazılan saçma yazılardan rahatsız. Profilden açınca kim görüyor? Geçen de sen fikirlere saygı gösterilmiyor, profilimde açacaktım ama az kişi görür dedin. Düşün.

Úrsula Corberó

80+ Bronze
Herkes de dörtdörtlük müslüman maşallah.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Herkese din dersi verenlerin çoğunluğu da bahsettiği günahı işlemeyen ama onun haricinde bin bir tür günah işleyen tipler.

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,710
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Konuda gerekli cevaplar verildi uzatmaya gerek yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom