Neler Yeni

Konuların Alakasız Bir Şekilde Dinlere Bağlanması

Rapor Sistemine Bu Seçenek Gelsin mi ?

• Evet

Oylar: 31 77.5%
  • Hayır

Oylar: 9 22.5%

• Oy kullanan toplam üye
    40

cemtastan2301

80+ Gold
Bu olayı sürekli görüyorum ve artık o kadar boş yapılmaya başlandı ki konu açma gereğinde bulundum. Siyaset konusunda birazcık aşağı indiğim de direkt olarak dinlerle ilgili mesajları görüyorum. Birisi yok yobaz demiş birisi haçlı demiş birisi dinsiz demiş abi size ne insanların dininden ? Tek siyaset konusunda da değil, PC önerisinde bile dinle ilgili tartışmalar gördüm. Benim ricam bu tür olaylar için rapor sistemine ''Alakasız siyaset veya din mesajı'' gibi bir seçenek gelebilir. Belki bu toxic kitle biraz olsun boş yapmayı bırakabilir bizde bu sayede gereksiz mesajlar görmemiş oluruz.

01adanalı

80+ Silver
Bu olayı sürekli görüyorum ve artık o kadar boş yapılmaya başlandı ki konu açma gereğinde bulundum. Siyaset konusunda birazcık aşağı indiğim de direkt olarak dinlerle ilgili mesajları görüyorum. Birisi yok yobaz demiş birisi haçlı demiş birisi dinsiz demiş abi size ne insanların dininden ? Tek siyaset konusunda da değil, PC önerisinde bile dinle ilgili tartışmalar gördüm. Benim ricam bu tür olaylar için rapor sistemine ''Alakasız siyaset veya din mesajı'' gibi bir seçenek gelebilir. Belki bu toxic kitle biraz olsun boş yapmayı bırakabilir bizde gereksiz mesajlar görmemiş oluruz.
Çok haklısın takipteyim konuyu.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu olayı sürekli görüyorum ve artık o kadar boş yapılmaya başlandı ki konu açma gereğinde bulundum. Siyaset konusunda birazcık aşağı indiğim de direkt olarak dinlerle ilgili mesajları görüyorum. Birisi yok yobaz demiş birisi haçlı demiş birisi dinsiz demiş abi size ne insanların dininden ? Tek siyaset konusunda da değil, PC önerisinde bile dinle ilgili tartışmalar gördüm. Benim ricam bu tür olaylar için rapor sistemine ''Alakasız siyaset veya din mesajı'' gibi bir seçenek gelebilir. Belki bu toxic kitle biraz olsun boş yapmayı bırakabilir bizde bu sayede gereksiz mesajlar görmemiş oluruz.
bence din'ile ilgili konuşmak yasak olsun yazılan saçma sapan şeyleri görünce dayanamıyorum sonra uyarı yiyen ben oluyorum 2 haftada 4 tane yedim :/

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
bence din'ile ilgili konuşmak yasak olsun yazılan saçma sapan şeyleri görünce dayanamıyorum sonra uyarı yiyen ben oluyorum 2 haftada 4 tane yedim :/
Dinle ilgili konuşmak yasak olmamalı burası özgür bir forum sonuçta ama her konunun dine bağlanması ve dinle alay edilmesi(ben 2 3 defs tek rastladım) yanlış.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Bütün ülke bu şekildeyken foruma bu seçeneğin geleceğini sanmam. İnsanların derdi milletin dini olmuş. Hepsi kendini Allah sanıyor.
Siz insana karnı aç mı yatacak yeri var mı derdi var mı diye sorun, bırakın dinini kitabını Allah sorar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,265
Üyeler
161,426
Son üye
xnqbodyx
Top Bottom