Koskoca forumda 21 kişi ile yeni bir şey eklenemezBence gayet yeterli sayıda oy verildi, hocam rica etsem konuya bir bakar mısınız @Mehmet Yılmaz
Tamam o kitledensin anladım da boş yapıyorsun. Oy kullananlar için cevaplar yeterli dedim. Artık mesaj yazmasan mı konuma ? Senin gibiler yüzünden böyle bir yenilik isteniyor.Koskoca forumda 21 kişi ile yeni bir şey eklenemez
Ben saygısızlıktan bahsetmiyorum o zaten yasak. Alakasız mesaj atanlar için de bir şey yapılmalı diyorum.Konu dine gelince herkesin saygısı bozuluyor zaten inanclara saygisizlikla ilgili bir uyarı var
Al konun senin olsun sanki çok umrumdaydıTamam o kitledensin anladım da boş yapıyorsun. Oy kullananlar için cevaplar yeterli dedim. Artık mesaj yazmasan mı konuma ? Senin gibiler yüzünden böyle bir yenilik isteniyor.
Allah razı olsun çok güzel örnek oldun konuma hadi selametle.Al konun senin olsun sanki çok umrumdaydı
Akp ile din doğru orantılı her şeyi saygı çerçevesi icinde tartışabiliriz boyle konularin konusulmasinin engellenmesi saçmalıktan ibarettirBen saygısızlıktan bahsetmiyorum o zaten yasak. Alakasız mesaj atanlar için de bir şey yapılmalı diyorum.
Cidden 21 kişi az sayı en az 100 kişi gfalan olması lazımBence gayet yeterli sayıda oy verildi, hocam rica etsem konuya bir bakar mısınız @Mehmet Yılmaz
Oy verenler bu kadar ve bu kadar oy içerisinde gayet güzel bir oran var. Millete bıçak çekip oy verin mi diyeyim ne yapayım ?Cidden 21 kişi az sayı en az 100 kişi gfalan olması lazım
21 di 37 oldu 100 olmasını bekleOy verenler bu kadar ve bu kadar oy içerisinde gayet güzel bir oran var. Millete bıçak çekip oy verin mi diyeyim ne yapayım ?