- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bak kardeşim sana güzel bir dille söylüyorum lütfen gidememisin bir daha benimle konuşmadan çok iyi olurÖyle deme Tarık olmaz.Sherlock gibiyim mübarek,buluyorum seni üzülme.
Bak kardeşim sana güzel bir dille söylüyorum lütfen gidememisin bir daha benimle konuşmadan çok iyi olurÖyle deme Tarık olmaz.Sherlock gibiyim mübarek,buluyorum seni üzülme.
O zaman bir doktora gitmeyi düşün çünkü bilmiyorum kime yaptırdıysam düzeldi.İnşallah bir daha görüşmeyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten geçen yaz tatili 2 ay boyunca her gün aralıksız 30 dk okudum yinede faydası olmadı
Özgüven kas.Öncelikle Merhaba Forumda yeniyim 15 yaşındayım konuşma problemim var. Konuşurken konuşmaya 5 saniye geç başlıyorum. Bir de konuşurken sürekli duraksıyorum. Bazen konuşurken kelimeleri tekrarlıyorum. Bir de konuşmaya başlayacakken nefesim kesiliyor. 5 saniye geç konuşmaya başlıyorum. Bazen hiç konuşamıyorum, zorlanıyorum. Konuşurken sürekli şey diyorum Bu durumu nasıl atlatabilirim? Okulda çok zorluk çekiyorum Konuşma Problemim yüzünden derslere katılamıyorum Okulda öğretmenlerle Konuşamıyorum