Neler Yeni

konuştugum bir kız var ama ne demek istiyor anlamıyorum

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
yok hocam tr kızı degil
Mesaj otomatik birleştirildi:

gelir tutar götürürüm dedim yaparsın inanıyorum dedi ama kız uzakta reis saolsun dolar belimizi büktü
Aylık maaşın ne kadar? Kızın gönlü var öyleyse kaçırılmaya müsait

Geçindirebilecekmisin aileni?

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
yo
bir kızla nerdeyse 3 aydır konuşuyorum uzaktan kız senden çok hoşlanıyorum çok hayranım diyor ama böyle eski arkadaş tarzı bir tip var ondan yaşça bayagı büyük(15-20 yaş belki 30) onu tercih ederim diyor bende tamam en sonunda gidiyorum dedim 3 gün oldu profil resimimi degiştiriyorum arkasından degiştiriyor en sonunda bizim beraber simgeleyen birşeyler koydum oda koydu bugün artık son defa ya beni seç ya onu dedim şuan cevap vermedi bekliyorum bundan önce sürekli sabah akşam yazardım sanırım hata yapmışım sizce '' senden çok hoşlanıyorum ama XX tercih ederim" ne demek istemiştir.
yedekte tutuluyorsun o kizi acilen birakman lazim kendinen 15-20yas buyuhu tercih etmek nedir? Simdi 20 yasindasin 40 yasindaki adami mi tercih ediceksib?
Senle oynuyor kanka birakmassan uzuleceksin

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
yedekte tutuluyorsun o kizi acilen birakman lazim kendinen 15-20yas buyuhu tercih etmek nedir? Simdi 20 yasindasin 40 yasindaki adami mi tercih ediceksib?
Senle oynuyor kanka birakmassan uzuleceksin
ben pek tercih edecegini zannetmiyorum başka bir olay var bence

Aylık maaşın ne kadar? Kızın gönlü var öyleyse kaçırılmaya müsait

Geçindirebilecekmisin aileni?
Allaha şükür

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
ben pek tercih edecegini zannetmiyorum başka bir olay var bence

Allaha şükür
Şükür diyorsunda 300 dolar maaş varsa geç parandan git kızı getir. Canını kurtarmak istiyor sanırım o adamdan.

Kız nereli ya Azerbaycanlı mı?

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
Şükür diyorsunda 300 dolar maaş varsa geç parandan git kızı getir. Canını kurtarmak istiyor sanırım o adamdan.
bir ara beni tehtit ediyor falan diyordu sonra bir şey demedi bilemiyorum bakcaz bakalım

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,440
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
başka şehirde delinin biri tehtit etti diye niye evlensin hocam
Kızların çoğu zaten öyle adamlarla evlenmek zorunda kalıyor. Sert birisini istiyorlar, sözünün eri adamı istiyorlar. Onları kontrol edecek birini istiyorlar anla işte

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Kızların çoğu zaten öyle adamlarla evlenmek zorunda kalıyor. Sert birisini istiyorlar, sözünün eri adamı istiyorlar. Onları kontrol edecek birini istiyorlar anla işte

Dahası  
bir kızla nerdeyse 3 aydır konuşuyorum uzaktan kız senden çok hoşlanıyorum çok hayranım diyor ama böyle eski arkadaş tarzı bir tip var ondan yaşça bayagı büyük(15-20 yaş belki 30) onu tercih ederim diyor bende tamam en sonunda gidiyorum dedim 3 gün oldu profil resimimi degiştiriyorum arkasından degiştiriyor en sonunda bizim beraber simgeleyen birşeyler koydum oda koydu bugün artık son defa ya beni seç ya onu dedim şuan cevap vermedi bekliyorum bundan önce sürekli sabah akşam yazardım sanırım hata yapmışım sizce '' senden çok hoşlanıyorum ama XX tercih ederim" ne demek istemiştir.
kankam seni kıskandırmaya çalışıyo tüm kızlarda olan bir şey şimdi sen adım attın ne yapsam diye düşünüyo çünkü senle takılıyodu şimdi sen böyle diyince seçim yapmak zorunda kaldı büyük ihtimalle de arkadaş kalmayı seçicek sen basıcaksın tekmeyi bu kadar basit klasik kız...

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Bu ne demek olum bu ne demekkkk. Sen hala o kızla muhattap mı oluyorsun cidden? Yapmayın abi şunu kendinize kiza sktr. i çek. ilerde bu aklına gelir utanirsin.

Bu ne demek olum bu ne demekkkk. Sen hala o kızla muhattap mı oluyorsun cidden? Yapmayın abi şunu kendinize kiza sktr. i çek. ilerde bu aklına gelir utanirsin.
Hee müstakbel yengemiz mis abi kusura bakma flört falan sandım. Bence gene konuşma birisini sana tercih etmek nedir ya etse bile söylenmez bence bu. Benim sevgilime x kız arkadaşımı sana tercih ederim demem gibi bişey ki böyle bişey dense çoğu kız ayrılır diye düşünüyorum.

Kara*

80+ Silver

Hee müstakbel yengemiz mis abi kusura bakma flört falan sandım. Bence gene konuşma birisini sana tercih etmek nedir ya etse bile söylenmez bence bu. Benim sevgilime x kız arkadaşımı sana tercih ederim demem gibi bişey ki böyle bişey dense çoğu kız ayrılır diye düşünüyorum.
Herkes ayrılır ciddi bir konu sonuçta adam hem suçlu hem güçlü hem kızı kapıyor hem oğlanı tehdit ediyor işe bak ben yardımcı olmaya çalışırken tilt oldum herife. Bahaneler üstüne durup kızı almaya çalışıyor zaten kızda baktı o olgun dayısıyla yapamıyor olan oğlana oluyor abi direk bitiririm ben ilişkiyi eleman aynı şu şekil -yeğenim çok hastayım çok fenayım kafam bozuk deliyim ben nolur beni bırakma arkadaş abi kardeş olalım lütfenn (kesinlikle kızı ham yapmak istemiyor) çok namuslu efendi takılıyor kızda onunla dostluğunu bitirmiyor falan sanal ilişki bide abi zaten ben sağlam söver ikisinede bir daha görüşmezdim.

AMD SAVAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Rightclick Tv
İlgilendiği Kategoriler
Game music lore
Herkes ayrılır ciddi bir konu sonuçta adam hem suçlu hem güçlü hem kızı kapıyor hem oğlanı tehdit ediyor işe bak ben yardımcı olmaya çalışırken tilt oldum herife. Bahaneler üstüne durup kızı almaya çalışıyor zaten kızda baktı o olgun dayısıyla yapamıyor olan oğlana oluyor abi direk bitiririm ben ilişkiyi eleman aynı şu şekil -yeğenim çok hastayım çok fenayım kafam bozuk deliyim ben nolur beni bırakma arkadaş abi kardeş olalım lütfenn (kesinlikle kızı ham yapmak istemiyor) çok namuslu efendi takılıyor kızda onunla dostluğunu bitirmiyor falan sanal ilişki bide abi zaten ben sağlam söver ikisinede bir daha görüşmezdim.
yok hocam böyle böyle yapalım diyor hayır yapmamalıyım diyor bende tamam dedim çıktım şöyle çevremdeki insanlara bakıcam artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,014,611
Üyeler
160,715
Son üye
krali7446
Top Bottom