Koorui G2421V monitör alınır mı

Hocam merhaba. Monitörü begendinizmi? bende almayi düşünüyorum da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam merhaba. Monitörü begendinizmi? bende almayi düşünüyorum da
geçen hafta iade ettim, ancak şu anda kullandığım daha düşük kalitede ama fiyatı 3 bin. daha sonra para biriktirip biraz daha iyisini alayım dedim, açıkçası iade ettiğime az biraz pişman olur gibi de oldum alıştıktan sonra, fakat beklentiye de bağlı, renkleri iyiydi, 7600'e almıştım ancak 6400'e almak istiyordum onu.

Siparis verdim. Bakalım.
geçen hafta iade ettim, ancak şu anda kullandığım daha düşük kalitede ama fiyatı 3 bin. daha sonra para biriktirip biraz daha iyisini alayım dedim, açıkçası iade ettiğime az biraz pişman olur gibi de oldum alıştıktan sonra, fakat beklentiye de bağlı, renkleri iyiydi, 7600'e almıştım ancak 6400'e almak istiyordum onu.
Şuan 6350 lira ben almayı düşünüyorum sence alayım mı https://www.hepsiburada.com/koorui-...=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.35

@Tayfunns hocam senin de fikrini almak istiyorum. Bu monitörü isteme sebebim bütçenin az olması değil, 24 inç olması. Ucuz diye renkleri kötü, dandik bir şey almak istemiyorum. Anladığım kadarıyla dandik değil zaten ve şuan 6300 TL 6 taksit alınmaya çok uygun gibi sen ne dersin?

@Tayfunns hocam senin de fikrini almak istiyorum. Bu monitörü isteme sebebim bütçenin az olması değil, 24 inç olması. Ucuz diye renkleri kötü, dandik bir şey almak istemiyorum. Anladığım kadarıyla dandik değil zaten ve şuan 6300 TL 6 taksit alınmaya çok uygun gibi sen ne dersin?
Kontrast ve malzeme kalitesi haricinde eksisi yok. 6.300 TL ye alınabilir.

alınabilir, ancak ben bunu laptoptayken kullandığım ve kasayı bağladığım ekranla laptoptakinin görüntüsü kalitesi galiba gpu kaynaklı farklılıklar vardı, o yüzden objektif bir yorum yapamayabilirim, zira iade etmese miydim dedim bir süre. 2k 24" piksel yoğunluğu fazla ve net gözüküyor nispeten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,312
Üyeler
185,704
Son üye
daywollker
Geri