Öneri Koorui G2721P vs samsung odyssey g5 g50d/Hangisini almalıyım

TheGrim

80+
Reaksiyon skoru
23
Ryzen 5 9600
Amd 9060xt
Bu parçalara 2k monitor ariyordum(Fps/hikayeli oyunlar-3d tasarım)ogrenci indirimi ile g5 g50d aklimdaydi.Bugun bu da dustu.Ikisi hakkinda da az sayida degerlendirme var.Çok emin olamadim.Bilgi sahipleri yardimci olursa sevinirim

https://www.samsung.com/tr/monitors...7EqeXRk6CcLcfVlUwBGlMx8etQrxzfzmXNQvzx-P73p74 (7500)

Odyssey G5 G50D görsel tasarımı olarak beğendiğim bir monitör g3 modeli gibi berbat değil ama beni vazgeçiren displayport versiyonunun 1.2 olması 180hz 2k seçtiğinde bant genişliğinden dolayı maximum 8bit kullanabiliyorsun dp.1.4 kullanna modeller gibi frc ile 10bit yapma şansın yok.Koorui kağıt üzerinde güzel tasarım kesinlikle kötü deneyimleyen birileri yakında bir inceleme yapar umarım.

Teşekkürler hocam
Odyssey G5 G50D görsel tasarımı olarak beğendiğim bir monitör g3 modeli gibi berbat değil ama beni vazgeçiren displayport versiyonunun 1.2 olması 180hz 2k seçtiğinde bant genişliğinden dolayı maximum 8bit kullanabiliyorsun dp.1.4 kullanna modeller gibi frc ile 10bit yapma şansın yok.Koorui kağıt üzerinde güzel tasarım kesinlikle kötü deneyimleyen birileri yakında bir inceleme yapar umarım.

Geri