ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 400
bi tane arkadaşın önerisinde gördüm 8 bit+ rfc varmış istediklerime uyuyor markanın kalitesi falan nasıl bilen var mı?
Ktc h22t27c 6500tlye alınabilir ama bu monitör hakkında bilgim yokbi tane arkadaşın önerisinde gördüm 8 bit+ rfc varmış istediklerime uyuyor markanın kalitesi falan nasıl bilen var mı?
Hocam sizce 24EG42E mi yoksa Legion 25-10 modeli mi tercih edilmeli ? valorant,cs2 gibi oyunlar oynamıyorum. şuan aktif oynadığım oyunlar battlefield 6 ve arc raiders. ayriyeten film, dizi izlenebilir sistemdeKoorui nin renk gamutu iyi ama kontrast ve parlaklık bilgisi yok. Bu yüzden biraz riskli.
Cevabı çoktan vermişsiniz zaten. Aoc un renk gamutu farkla daha yüksek. Kontrast ve parlaklık bakımından birbirine yakınlar. 320hz yi kullanmayacaksanız görüntü kalitesi daha iyi olanı almak en mantıklısı.Hocam sizce 24EG42E mi yoksa Legion 25-10 modeli mi tercih edilmeli ? valorant,cs2 gibi oyunlar oynamıyorum. şuan aktif oynadığım oyunlar battlefield 6 ve arc raiders. ayriyeten film, dizi izlenebilir sistemde