o tür köpekler var mıdır ki barınaktaBarınağa gidip sana en yakın hissettiğin köpeği sahiplenmeye ne dersin?
Aile evinde yaşamasaydım üç tane köpek sahiplenirdim.
* Golden Retriever
* Rottweiler
* Husky
o tür köpekler var mıdır ki barınaktaBarınağa gidip sana en yakın hissettiğin köpeği sahiplenmeye ne dersin?
Aile evinde yaşamasaydım üç tane köpek sahiplenirdim.
* Golden Retriever
* Rottweiler
* Husky
Barınakta her türlü köpek oluyor. Genelde sıradan diyebileceğimiz köpekler oluyor ancak.o tür köpekler var mıdır ki barınakta
Sanki bi kişi hesap değişip yazıyordu hahahahha.Sag ol dostum yorumun içinsatın alma sahiplen diyorsunuz da adam napsın evine büyüyünce eşşek kadar olan sokak köpeğini mi alsın
Bahçen yoksa köpek mantıksız ben genleri ile oynanmış türleride önermiyorum açık konuşayımsatın alma sahiplen diyorsunuz da adam napsın evine büyüyünce eşşek kadar olan sokak köpeğini mi alsın
bu arada arkadaş haklı , evde kediye köpeğe bakmak zor bakmayan kolay zannediyor ama işin içine girmeden bilemezsin bir kere dinimizce evde köpek beslenmez beslenmesinde zaten , kedi beslenebilir ama ben onu da tavsiye etmiyorum çünkü çok zahmet gerektiriyor , zaman para uğraş gerektirir bu işler binevi çocuk sahibi olmak gibiOYuncakmı alıyorsun yoksa hayatının bir kısmını paylaşacağın can dostumu
Bu ne la tüy dökmez salya yapmaz osurmaz çiş yapmaz kaka yapmaz havlamaz tüyü var kedi boyutunda peluş köpek satıyoruz deseler daha iyiymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahçen yoksa köpek mantıksız ben genleri ile oynanmış türleride önermiyorum açık konuşayım