Neler Yeni

Köpek sahiplenmeyi düşünüyorum tavsiyeler

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
arkadaşlar 17 yaşındayım öğrenciyim. 2.5-3 aylık yavru rottweiler almayı düşünüyorum. Fakat kafamda sorular var. ilk aldığımda damda besleyeceğim yetişkin hale gelene kadar bahçede durmayacak. Maddi sıkıntım yok. Ama bakabilirmiyim onda şüpheliyim. Öğrenci olduğum için 16:00 da geliyorum eve. o saatten sonra ilgilenebilirim. Tabi sabah ve öğlenki mamasını annem doldurur sıkıntı yok. Okuldan gelince 1 saat falan ilgilenirim. Akşam yine 20 dk falan gider bakarım yalnız kalmasın diye fazla. Ama gece çıkamam dama gece korkması havlaması gibi bir sorun çıkartırmı 3 aylık diye

arkadaşlar 17 yaşındayım öğrenciyim. 2.5-3 aylık yavru rottweiler almayı düşünüyorum. Fakat kafamda sorular var. ilk aldığımda damda besleyeceğim yetişkin hale gelene kadar bahçede durmayacak. Maddi sıkıntım yok. Ama bakabilirmiyim onda şüpheliyim. Öğrenci olduğum için 16:00 da geliyorum eve. o saatten sonra ilgilenebilirim. Tabi sabah ve öğlenki mamasını annem doldurur sıkıntı yok. Okuldan gelince 1 saat falan ilgilenirim. Akşam yine 20 dk falan gider bakarım yalnız kalmasın diye fazla. Ama gece çıkamam dama gece korkması havlaması gibi bir sorun çıkartırmı 3 aylık diye
hocam şüpheliyseniz neden alıyorsunuz asıl soru bu olması gerek

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şüpheliyseniz neden alıyorsunuz asıl soru bu olması gerek
bilen birilerinden tavsiye almak istiyorum. Köpeğe bakmak değil mesele herkes alır koyar bahçeye nasıl bakabilirim ne kadar ilgilenmem gerek bunlar hakkında bilgilenmek istiyorum

Shix2x

80+ Bronze
Ilk defa sahipleniyorsan rottweiler almamalisin, daha uysal cins bak golden gibi. Duzgun egitmezsen kopek seni yonetir. Havlama sorunu olacak tabii, bir de hayvani gezdirmeyi dusunmuyor musunuz?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ilk defa sahipleniyorsan rottweiler almamalisin, daha uysal cins bak golden gibi. Duzgun egitmezsen kopek seni yonetir. Havlama sorunu olacak tabii, bir de hayvani gezdirmeyi dusunmuyor musunuz?
Gezdireceğim hocam bakmayın bilgisiz olduğuma 5-6 senedir aşırı fazla rottweiler ile ilgili videolar izliyordum artık yaş büyüdü alma kararı aldım gezdireceğimde. sadece beslenme bakım için tavsiye almak istedim

Top Bottom